Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

imann is on a distinguished road

imann imann is offline

Purrfect lover

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 31 to 40 of 66
  1. kuntum
    08-12-2009 06:45 PM
    kuntum
    Oh ye ke...
    Klinik Muezza tu okay ke? Berapa kalau spay & neuter? boarding berapa semalam? Oh ye, klinik muezza tu kat maner?
  2. imann
    08-05-2009 05:14 PM
    imann
    wooo...eehh...lin dok mana?...cewahh...cam jejak kasih plak...hehe...nnt akak kasi direction....tp dari mana nak mula?
  3. kitty_inky
    08-05-2009 04:07 PM
    kitty_inky
    biasa gak coz lin sunatkan si inky kat situ.hehehehheh.tapi kak lin dah terlupa jalan dia.nanti akak bagi direction leh tak?
  4. imann
    08-05-2009 03:09 PM
    imann
    lin biasa ke gi muezza tu?..akak suka gi situ...coz doc dia tak kedekut ilmu...suka tanya dia byk2...hehehe...
  5. kitty_inky
    08-05-2009 03:02 PM
    kitty_inky
    klinik muezza tu bagus gakkan?
    dr dia not bad...ok la
  6. imann
    07-31-2009 07:48 PM
    imann
    kuntum...akak tak pernah hantar ke vet situ....akak slalu gi kat vet yg melayu tu...klinik mueazza....kat mano tu..akak beli makanan jek....
  7. kuntum
    07-31-2009 05:15 PM
    kuntum
    Salam Iman,
    I nak tanya sikit boleh? U selalu ke pegi Vet kat Nilai tu...nama GK Pet Shop. Vetnya nama K Mano? Apa komen u pasal pet shop & vet tu? Bukan apa I nak hantar stray cat untuk di spay kat sana...tolong ye?
  8. imann
    06-21-2009 04:34 PM
    imann
    raef...salah org kot...bukan akak le
  9. raef
    06-18-2009 01:54 PM
    raef
    as'kum, hi kak, akak ke yg penah di interview oleh megazine pets, kat threads mana yer, saya cari2 x jumpa, thanks..
  10. imann
    06-01-2009 05:24 PM
    imann
    sihat kak norr...tggu hari je ni

About Me

  • About imann
    Location
    Nilai
    Interests
    cat lovers
    Occupation
    Secretary
  • Signature

Statistics

Total Posts
Albums
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 09-30-2010 02:49 PM
  • Join Date: 08-11-2008
  • Referrals: 2

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 35

Contact Info

Instant Messaging
Send an Instant Message to imann Using...
Home Page
http://purrfectlove-imann.blogspot.com
This Page
http://forums.petfinder.my/member.php?u=616

All times are GMT +8. The time now is 10:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.