Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

d0odlez89 is on a distinguished road

d0odlez89 d0odlez89 is offline

PetFinder Guru

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 6 of 6
  1. vani
    06-21-2011 01:10 AM
    vani
    so far okay la...tengah tunggu confirmation letter from bank...
  2. Felix The Cat
    06-13-2011 11:45 AM
    Felix The Cat
    Salam...

    Munchkin akk dah beranak!
    Ada lima ekor semuanya.
    3 ekor standard Munchkin dan 2 ekor non standard dan mereka DLH.
    Doakan semuanya akan selamat.
    Akk sangat gembira!
  3. vani
    05-16-2011 09:46 PM
    vani
    the loan lum lagi coz kena submit bebenda lain dulu! Dulu i ingat nak belajar sendiri grooming tapi bila pikir2, mcm susah jer nak jaga kedai n groom sekali! So kena cari pekeja la jawabnyer! tula, hajat nak bukak jer kedai dulu n then jual product n buat boarding, so lepas 1-2 bulan baru intro grooming! Kalu buat suma sekali takut tak terbuat pulak!! sweetnyer nak bukak animal shelter..utk kucin jer ke atau kucin n anjing! Saya doakan moga2 tercapai la hasrat saudari/saudari! u belajar kat mana?
  4. vani
    05-12-2011 09:59 PM
    vani
    I pun rase cam tu jugak...ape2 yg berlaku mmd ade hikmah di sebaliknye! Tu yg beranikan diri hadapi cabaran ni! Esok kena gi sme bank n try to discuss bout the loan sebab sblm ni diorang kata okay during 1st interbiu so kena la submit borang permohanan pulak! Pasal groomer tu, I ade kawan yg sanggup ajar but kena bayau la...cuma tengah cari org yg sanggup belajar dan juga animal lover at the same time!! hehehe... Pasal tuan kedai tu, I cuma doakan moga2 dia gumbira dan bahagia ngan keputusan die!!
  5. vani
    05-10-2011 11:37 PM
    vani
    I tak buat la grooming cuma tengah cuba cari groomer...kedai pun lum ade sebab sblm ni dah nak take over drpd org tapi2 tiba2 org tu jual kat org lain mungkin sbb dpt better offer! Iyelah skrang ni kan mana ade org kisah ttg word of mouth! Kata itu kota dah takle pakai dah!!
  6. vani
    05-07-2011 02:05 PM
    vani
    Hi,
    Dapat la tapi u ada ape-ape business idea ke?

About Me

  • About d0odlez89
    Biography
    love animal..they are so cute...
    Location
    meru klang
    Interests
    surf PF, play with my kitty, tgk wyg n jln2
    Occupation
    student
  • Signature

Statistics

Total Posts
Albums
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 01-01-2012 10:22 PM
  • Join Date: 03-21-2011
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 2 of 2

Contact Info

Instant Messaging
Send an Instant Message to d0odlez89 Using...
Home Page
http://heartbywinter.blogspot.com/
This Page
http://forums.petfinder.my/member.php?u=4080

All times are GMT +8. The time now is 02:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.