Home   Find A Pet    Forum   WAGazine   Medical   Classifieds   Store
|           

Go Back   PetFinder.my > Members List

Daniel is on a distinguished road

Daniel Daniel is offline

PetFinder Guru

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 9 of 9
  1. rock
    10-31-2009 10:36 PM
    rock
    uuiiihhh...pak dani,saya tak nk anak dara saya ni mengandung..hehehehe.dulu kucing saya kt kg tu,pernah mengandung..5ekor anak dia,1 je yg long hair..hehehehe..dhlah yg 1 tu je yg long hair,kena curi pula dgn org.geram betul..lepas tu,terus saya spaying...yg kt rumah ni,tggu besar sikit,nk spayinglah..hehehe.sb tak nk jadi nenek muda..hehehehe.
  2. Daniel
    10-31-2009 02:18 PM
    Daniel
    Tak payah lah tunggu lama sangat dah tahu samada anak kucing tu berbulu panjang ke bulu pendek.....biasanya kalau seekor bulu panjang, seekor bulu pendek, susah juga nak dapat kan anak yang long hair. Biasa akan dapat medium hair, unless dua dua long hair...
  3. rock
    10-31-2009 01:36 PM
    rock
    sebenarnya,rock ada DLH ni..tapi srh mak jaga.sebab yg tu,dengki.dia tak suka dgn DSH rock ni..bayangkan betina gigit2 yg jantan..hehehe..sebab lepas kawin,nk jagalah diorg berdua.yg DSH ni,hubby punya..rupanya yg rock punya kucing ,dengki..hantarlah kt kg ddk dgn mak..suka betul dia..sb dia je ada kt rumah tu..hehehehe.yg betina kat rumah ni,tak tahulah DLH@DMH..sb masa kecik,beli dia,panjang bulu dia..skrg,nmpk biasa pula..ke sebab mata ni dh biasa tgk dia hari2..hehehehe.
  4. Daniel
    10-31-2009 01:17 PM
    Daniel
    Baik sunat, kalau tidak bertambah tambah lagi macam kucing pak dani.....so another words Rock teringin sangat nak kucing berbulu panjang lah? Susah nak maintain lah kalau bulu panjang n lebat......
  5. rock
    10-31-2009 01:08 PM
    rock
    teringin nak bela yg panjang2..dr kecik teringin tau..hehehe..nak beli dulu,budget tak de..tgk kucing2 jiran jelah..pernah dulu,kwn abah nk bagi sekor kucing bulu kembang(dulu panggil DLH ni kucing bulu kembang..hehehehehe.)elok je letak dlm kete,anak org tu menangis2 tak bagi..sedih betullah.pulangkan semula.hehehehe.skrg ni,nk beli,harga pun bukan main mahal tgk kat kedai.tgk kucing org jelah..heheheh.kat rumah ni,DSH jantan,dh sunat dh.yang DMH ni,betina..baru 6 bulan...diorg gurau2 main berdua jelah skrg ni..hehehe.nasib dh sunat yg tu,tak risau sgt.hehehe.
  6. Daniel
    10-31-2009 12:20 PM
    Daniel
    Semua anak kucing waktu kecik memang kuit.......Rock bela berapa ekor kucing? Rock suka kucing berbulu panjang atau yang short hair?
  7. rock
    10-29-2009 05:43 PM
    rock
    kuitlah kucing daniel...
  8. Daniel
    09-05-2008 03:46 PM
    Daniel
    mengapa u kat jerantut? Holiday ke? I kat Kuala Lumpur lah, cuti, cover last week kerja
  9. abgraldo
    09-05-2008 03:44 PM
    abgraldo
    Hi Pak Danny, di mana skg? Saya di Jerantut.

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 10-17-2016 05:35 PM
  • Join Date: 08-12-2008
  • Referrals: 2

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 12

All times are GMT +8. The time now is 02:10 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Sign Up
Find A Pet
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Link To Us
Contact Us
Facilities
Discussion Forum
Medical Fund
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Directory
Mobile
iPhone & iPod App
Android App
BlackBerry App
Mobile Website

Social Media
Facebook
Twitter
Others
Advertising
Events
Ambassador
Members
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my, 2008 - 2018. All rights reserved.