Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

prinz38i is on a distinguished road

prinz38i prinz38i is offline

Human :-)

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 11 to 20 of 25
  1. xzacx
    01-11-2010 12:49 PM
    xzacx
    salam.....
    nak grooming tp x smpt gi lg.....
    next week bole x, kalau dtng umah lg baguih..... he 3x
  2. rock
    12-15-2009 11:59 AM
    rock
    ok..rock pening baca yg kat thread tu..dh bercampur2 dh posting org..hehehe.
  3. rock
    12-14-2009 09:57 PM
    rock
    prinz,blog kucing kak nurul tu dh siap ke?
  4. laila
    10-31-2009 01:06 AM
    laila
    salam bro!!!!!!xtdo lg ker??????pe citer ank2 bulus awk?dh ready 4 cat show ker?
  5. raef
    08-07-2009 03:25 PM
    raef
    kata nyer MCC dah pos surat utk Cat Fun Show, dah dpt ker?
  6. raef
    08-06-2009 09:55 AM
    raef
    hehe, aku maybe masuk la 31st ni, ada vetting in jugak erk, so maksud nyer vaksin still valid 1 week before show ke aku x paham la mcm mana erk?
  7. raef
    08-05-2009 06:12 PM
    raef
    hmm memang berbaloi, ank2 bulus semua sihat, cage byk2 tu nak buat per jual la murah2 kat aku satu ke dua ke, nak guna nih hehehe, ank2 semakin raamai...
  8. raef
    08-03-2009 11:03 AM
    raef
    hi, As'kum, ni raef kenal x yg ada kat seremban dtg dgn ida wife aku.. hehe..
  9. shareen_natasha
    07-29-2009 09:16 PM
    shareen_natasha
    haaa? kuar kt TV? takdak pun...yg tau k.yati ckp event time nk mdeka nnti
  10. shareen_natasha
    07-29-2009 04:42 PM
    shareen_natasha
    turun soromban x? dgr kta 10 ekoq??

About Me

  • About prinz38i
    Biography
    I Provide Cat Boarding and Bathing with Special Price* :)
    Location
    Seri Kembangan

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 03-07-2015 08:32 PM
  • Join Date: 02-22-2009
  • Referrals: 2

Friends

Showing Friends 1 to 2 of 2

Contact Info

Instant Messaging
Send an Instant Message to prinz38i Using...
This Page
http://forums.petfinder.my/member.php?u=1212

All times are GMT +8. The time now is 05:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.