Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

rieyna is on a distinguished road

rieyna rieyna is offline

PetFinder Guru

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 16
  1. adamyala
    09-15-2009 02:43 PM
    adamyala
    selamat hari raya gak rieyna...
    lama tak jenguk sini....naper ?

    yaya & adam sayang sangat2 kat kissy dan fruti. tapi kak zai kene buat dua shift tiap2 hari. Time bermain kissy+fruti+adam kene asing dgn time bermain kissy+fruti+yaya. Sebab yaya masih lagi peluk dan gigit adam kalau dpt peluang. Kissy ngan fruti dia sayang sgt2. Sampai tolong jilat kali fruti bila baru kua dari litter box

    amik la lagi baby baru. mana cukup satu
  2. shareen_natasha
    07-01-2009 12:51 AM
    shareen_natasha
  3. rozzygee
    06-09-2009 12:52 PM
    rozzygee
    hai lega akak dik nonnnnnnnnn..! Anak akak sampai perli akak, "ehmm tak guna la mama pi kembiri dia.. buang duit je!" Rasa ringan je nak menampo dia masa tu

    Masa akak nak kembiri 2-3 ekor ari tu, hubby kata jangan!!.. dia nak tengok perubahan pd musyang baru dia benarkan kembiri yg lain.. so harap2 pas ni Musyang ada perubahan.

    Yg sis cpt pasan, Musyang dah more friendly, dgn sapa je.. dia selamba hempas body dia kat muka org.. ..lps tu mengiau renong kita.. aikkk!!.. risau plak sis tgk dia lembut gitu.. ekekekekek
  4. rozzygee
    06-09-2009 10:57 AM
    rozzygee
    rina.. semalam musyang akak mancut lagi la.. .. napa yek?
  5. adamyala
    06-05-2009 06:33 PM
    adamyala
    aduii !! auntie rieyna cubit kuat2
    aduiiyyy !!! cakit la yaya .....
  6. rozzygee
    06-05-2009 06:28 PM
    rozzygee
    uik?.. mancut lg?.. err baby rieyna zass masa umur dia brp bulan/tahun?.. mcm musyang ni umoq 2 tawon 4 bln... dah tua tu.. bila zass dah tua ni mungkin ada prob to adapt la kan?.. mcm kucing exotic akak nama Daisy tu.. akak perasan dia mcm x da napsu.. mungkin breeder tu zass dia masa usia 6 bln kot.. akak tgk kucing2 akak yg usia 5-6 bln emmm mcm keanak-anakn lg.. mcm kesian.. tp bila ckp camtu ada lak org tempelak akak.. "sbb kesian la dah 14 tuuu" hehe.. akak ni pantang ckp ada je yg nak tempelak sbb marah kot .. kucing byk.. adehh.. mau bocor poket tiap bulan hehe
  7. rozzygee
    06-05-2009 03:34 PM
    rozzygee
    Hai rieyna.. emm he just not the same la he used to be.. skrg garang.. tp suara tak lantang lagi.. so far tak nmpk dia spraying.. last nite akak bawak dia tidur in my bedroom.. pagi sebelum pegi kerja akak letak balik dlm sangkar.. lepas letak gel gamat kat *toot* dia..
  8. adamyala
    06-05-2009 02:09 PM
    adamyala
    Hi rieyna,
    memang si yaya tu suker buat orang....buat org geram lerrr...hehehe

    Nak cubit2 boley jer...tapi cikit2 jer yer...
    jgn kuat2 sgt...heheheh
  9. hnoorazli
    05-16-2009 08:44 PM
    hnoorazli
    juz survey klinik,x treatment pun xpe...
  10. hnoorazli
    05-16-2009 04:24 PM
    hnoorazli
    apa kata u dtg klinik check up dlu,baru tau dia skit apa..siann ur cats'

About Me

  • About rieyna
    Location
    wangsa maju - seremban - teluk intan
    Interests
    tido
    Occupation
    ambank
  • Signature

Statistics

Total Posts
Albums
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 09-07-2011 06:48 PM
  • Join Date: 04-29-2009
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 10

All times are GMT +8. The time now is 09:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.