Home   Find A Pet    Forum   WAGazine   Medical   Classifieds   Store
|           

Go Back   PetFinder.my > Members List

Lyn_Cat is on a distinguished road

Lyn_Cat Lyn_Cat is offline

LeenMaF|a

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 38
  1. harris
    07-12-2011 01:17 PM
    harris
    hi lyn.. lama nya saya x masuk forum neh.. now my exo dan DLH warna puteh dah on heat.. kalau lyn maseh lagi ada anak dara utk dowang, just hit me k..
  2. bunnybravo
    07-10-2011 08:16 PM
    bunnybravo
    spe je yg de lg 4 adoption?
  3. syahzan
    02-13-2010 11:22 PM
    syahzan
    hye lyn..sume meow comel2..
    :D
  4. naq1989
    02-03-2010 07:08 PM
    naq1989
  5. rock
    10-30-2009 10:19 PM
    rock
    syoklah dh ddk rumah bawah..kucing pn dh bebas meneroka rumah.hehehe.
    tak pe,kalau bdn diorg dh susut,tandanya sihatlah..tak obesiti macam dulu..jnji sihat kita pn senang hati kan..hehehe.kalau diorg pandai bawa diri,oklah macam tu...
  6. rock
    10-30-2009 06:57 PM
    rock
    comel2nya kucing akak...gebu2..hehehehe
  7. naq1989
    10-21-2009 11:13 PM
    naq1989
    kak,thanks for the kitten(tasha)...tp skrg sy panggil die ogy..ogy skrg makin comel,cme satu problem je la,kuat cemburu,kalau sy main dengan kucen yang lg sekor tu,nti die buat muka sedih minta simpati.td die geget masa nak mandikan die,lepas mandi tu,buat dek je kat die,malas nak layan die,then die datg gesel2 buat mke comel,nak minta maaf la tu...mcm2 la kucen akak ni..he3
  8. laila
    03-27-2009 10:02 PM
    laila
    hi lyn.pe kabo?ape kabo anak2 kucen kat umh 2.buyat makin bulat.hehehe.kuat mkn.takut pecah perut dier.xpe ker lyn?
  9. Mr & Mrs Mondok
    01-19-2009 04:02 PM
    Mr & Mrs Mondok
    .:: Owh... Takpe la... Adar pon camtu gak aritu... Takde modal... Dok diam aje la... Heheheh!!! ::.
  10. Mr & Mrs Mondok
    01-19-2009 12:05 PM
    Mr & Mrs Mondok
    .:: Ping pong.... Anybody home??? Drop by to say hello... ::.

About Me

Statistics

Total Posts
Albums
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 05-09-2012 08:19 AM
  • Join Date: 08-13-2008
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 24

All times are GMT +8. The time now is 12:41 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Sign Up
Find A Pet
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Link To Us
Contact Us
Facilities
Discussion Forum
Medical Fund
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Directory
Mobile
iPhone & iPod App
Android App
BlackBerry App
Mobile Website

Social Media
Facebook
Twitter
Others
Advertising
Events
Ambassador
Members
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my, 2008 - 2018. All rights reserved.