Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

rozzygee is on a distinguished road

rozzygee rozzygee is offline

PetFinder Guru

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 111 to 120 of 154
  1. abzalia
    02-16-2009 10:37 AM
    abzalia
    tadaaaaaaaa...!!!~~

    salam kak G..

    saja nak conteng arang kat tingkat umah nih..
    kuang kuang kuang kuanggg
    (lia kalo ari senin kompom kene SINDROM *keM.A.L.A.S.an* ..kak
  2. binbin
    02-14-2009 02:37 PM
    binbin
    kalau tengok kat beg friskies dia ade tunjuk mcm mane nak introduce new food kat cat about the portion. cuba akak try pi kat supermarket tengok kat situ.....
    kena introduce slow2 jangan terus bg je makanan baru tu.....
  3. rozzygee
    02-14-2009 02:31 PM
    rozzygee
    binbin.. *err tuan rumah tumpang laluan yer hehe* mekasih kat binbin.. sis pun terfikir mcm tu semalam.. ekceli kucing2 sis tak boleh makan 1 brand je.. mereka cpt jemu. Tu yg sis selalu stanby RC, Science Diet & Iams. Mmg mrk makan dgn lahap BW at first. But comes to the 5th day, mrk dah tak pandang. Smlm hubby sis ckp kita mix dgn other brand la lenkali. Rugi sbb dah beli byk. So pd pendapat binbin mmg ok ke kita mix kibbles tu? Bukan apa kesian sgt2 tgk sekor2 melepek kalau jadik lagi. Last 2 days sis terpaksa laparkan mereka dan bg byk minum air supaya mrk x lagi purging.
  4. binbin
    02-14-2009 02:01 PM
    binbin
    kak gee. rasanye kalau nak introduce new food kat your cat selalunye campurkan makanan lama ngan yang baru x boleh bg terus je makanan baru kat your cat. mungkin perut kucing kak gee x leh lg terima makanan baru tu. saya bg kat kucing saya saya amik botol put 1/2 new food and 1/2 old food and mix kan dia pastu baru bg and tengok mcm mane kalau x ok saya tambah portion makanan lama so dia x lah perut dia terkejut dengan makanan baru.....
  5. rozzygee
    02-14-2009 01:53 PM
    rozzygee
    Zaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..!! *hugzz!! i miss you!! jgn la lari jejauhh.. Gee nak itottttt!! Psl Betty tu dah tak jadi kes betty dah.. jadi all cats experienced the same thing! Rasanya psl BW tu.. I dah changed their food but Betty paling teruk la.. Am glad last night dia dah mula nak makan. Bareen pernah ckp bagi ayam rebus. So i did that. Alhamdulillahhh! Dia bangun mkn..
  6. adamyala
    02-14-2009 11:25 AM
    adamyala
    Hi Gee, sori ler..zai tak on line . Bkn ada apa2 yg tak kene tapi sbb I m far away from home rite now. Takde peluang nak online selalu. Very 'the' busy la pulakkkk...

    zai dah tengok diariann blog tu. mmg cantik dia buat bunga tapi zai tak pandai la Gee. Kalau cuba buat pun tak jadik bunga ros la...instead of roses nanti jadik 'bunga taik ayam'..hahahaha

    sorry to hear betty and the gang sakit perut skrg ni. Please find the root of the problem and solve the matter soon. Kesiannyer anak-anak bulus Gee. Hope they get well soon...
  7. adamyala
    02-08-2009 11:48 PM
    adamyala
    alahaii Gee..kan zai dah ckp anytime...kalau Gee nak mintak tulun zai...anytime for you bebeh... hehe aritu zai dah ngusik June dlm tipon sampai dia tanye zai *eh zai..ko ni wanita tulen ke tak haaa??

    Zai da tengok dah blog Gee tadi. Ohh...ramai nyer peminat Gee..sebenarnya aritu zai dah ambik dah satu resepi dari blog Gee tu...cuma tak tinggalkan komen apa2 jer...misteri sikit...

    apa lak main bowling nak tensyen2 ni?? zai main bowling sebb nak ilangkan tensyen lar...buleh baling kuat2 lepas geram kat situ. Kat umah tak leh baling, geram mcm maner pun tahan jer takut jahanam brg umah lak kang....kat situ boleh baling sekuat hati..balik umah legaaaaaa.... baru puashati zai. bab baling baling ni zai tak yah guna khidmat trainer ...bakat semulajadi jer....
  8. adamyala
    02-08-2009 06:30 PM
    adamyala
    gambar daisy amik la kat thread Kulaifornia Exotic. Ada banyak gambar daisy. Padipaddy ada satu je kat Msia ni. Must be da same one la...hehehe
  9. adamyala
    02-08-2009 06:17 PM
    adamyala
    Hi Gee, nak guna gambar Daisy apa salahnye. Guna jer...kalau nak gambar calico pun ada ni haa...

    itu gisele...my dream cat from padipaddy. I dah mintak permission dah, dia ckp kasi kedit beso-beso hahaha....

    alaa...Gee...kita lepak kat bowling alley je laaaa one day ek ? zai jarang online sini dah. Takde mood laa....jiwa lara ...kahkahkah
  10. binbin
    02-08-2009 12:53 AM
    binbin
    binbin ade seko je tu pun yang binbin adopt kat orang kucing tua.......
    umur dlm 9 thn. memang besar. berat dlm 6 kilo. and garang gak.....huhuhuhu takut.........

About Me

  • About rozzygee
    Biography
    Owner of 13 cats now..
    Location
    Selayang Heights
    Interests
    Graphic, Crafting
    Occupation
    Gomen
  • Signature
    The way you handle the problem that matters most not the quantity of problem solved.. (http://dearcats.blogspot.com)

Statistics

Total Posts
Albums
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 10-03-2011 05:03 PM
  • Join Date: 12-25-2008
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 23

All times are GMT +8. The time now is 02:59 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.