Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

rock is on a distinguished road

rock rock is offline

PetFinder Guru

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 31 to 40 of 44
  1. naq1989
    10-28-2009 11:23 AM
    naq1989
    dah ok skit dah,nampak la perubahan...tgk la ari khamis ni nak g vet sbb nak vaksin kali kedua,nak tanya gak kot bleh ke tak gne shampoo malaseb tu,kalau ok nak beli...skrg ni dah ada kawan nak g vet ari khamis ni,forummer nama wawa,tanya punya tanya,rupanya berjiran,sama2 tingkat 10 dengan gf sy,mase ari isnin die siap lepak skali kat umah gurl sy,pastu bg la skit royal canin babycat sbb kitten die tak nak makan kibble.tak sgka plak berjiran,sama2 staf nurse kat HUKM,die pun baru bela kucen,kucen die kena fungus,so ari khamis ni gf sy n wawa nak inject skali kucen kami tu...
  2. ZuHRaH
    10-20-2009 03:08 PM
    ZuHRaH
    wah... bagusnya ajar masuk toilet...rumah pun bersih, jimat duit takyah nak beli litter...kucing saya tu, nak masuk toilet pun penakut yg amat...bila masukkan dia ke toilet terasa jantung dia berdegup laju, terfikir kang ada yg kena heart attack
  3. ZuHRaH
    10-20-2009 02:18 PM
    ZuHRaH
    ooo yeker... tula.... hasrat hati mmg nak bela banyak2 kucing...tapi yg sekor ni pun tak terlarat...kadang2 tengok kucing stray kat luar tu kesian plak. nak bela nanti, kucing yg sekor ni akan karate...jeles sungguh dia...huhu
  4. ZuHRaH
    10-20-2009 01:22 PM
    ZuHRaH
    oo yeker, duk tganu? area mana? saya bela kucing sekor jer.. itula buah hati pengarang jantung...
  5. ZuHRaH
    10-20-2009 12:49 PM
    ZuHRaH
    hi rock, bergambar kat macam2 tempat . saya duk tganu kat gong badak, KT. pernah dtg tganu ker? ke memang org tganu??
  6. BabyZee
    10-19-2009 06:35 PM
    BabyZee
    Tula, muka dia tak jantan or macho sangat macam Rock kot so nampak lembut skit..Hehehe...
    Tapi sekarang nampak kejantanan dia dah, opera pun hari2 berlagu di rumah ni... ;)
    Si ni ada pics latest dia...http://forums.petfinder.my/showthrea...3782#post63782
  7. BabyZee
    10-19-2009 06:03 PM
    BabyZee
    Tq, tu gambar kecik2, around 3mths tak silap..
    Now nearly 1 year old, dah besar and macho skit dah...Heh..
  8. adamyala
    10-15-2009 06:54 PM
    adamyala
    hehe
    takpe la jugak rock nak wat karpet
    ada yg nak buat 'doormat' adam tuh
    sebab suka tido depan bilik air,
    dari jauh nampak mcm doormat jek
  9. adamyala
    10-15-2009 06:47 AM
    adamyala
    rock ....cantik ke anak2 akak tu?
    hikhikhik malu la kene puji ni...
    ha'ah yg kemek warna krim/putey tu adam , persian
    yang itam lebam, kissy - exotic shorthair
    fruti - domestic longhair DLH
    yang putey tu yaya , darling sumer org - DSLH *domestic semi-longhair*
  10. cookies4bulat
    10-14-2009 01:55 PM
    cookies4bulat
    ha ah rock..business kecil2an je..nak gi industry parents tak approve..so wat laa sket2 dari rumah.

About Me

  • About rock
    Location
    di hati kamu

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 06-09-2011 10:25 PM
  • Join Date: 08-13-2009
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 40

All times are GMT +8. The time now is 12:34 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.