Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

Bareen is on a distinguished road

Bareen Bareen is offline

Kucing Garong

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 51
  1. AnimalLover1994
    03-09-2015 12:56 PM
    AnimalLover1994
    Bareen saya nak tnya psal binturong.. Kat mana ada jual binturong? Saya betul inginkan binturong.. Please please please reply.ni email saya far.east8664@gmail.com
  2. sabrina.kss
    08-27-2009 11:22 AM
    sabrina.kss
    hmm itulaa yg buat saya rasa lega sgt.. tapi sejak dia duduk dgn saya, dia dah tak gemuk2.. unlike before.. makan byk mana pun, masih lagi macam tinggal skin and bones gitu, but he was ok.. masa nak mati tu pun tak de laa kata cirit ke or muntah.. Alhamdulillah..

    anyway, ini gambar siapa Bareen? Saya ingat ini Ayumi saya.. kaler almost sama.. lagi2 tang kepala tuh.. hehehe
  3. sabrina.kss
    08-25-2009 09:17 PM
    sabrina.kss
    Salam Bareen.. how are you? Sorry laa lama sgt tak jenguk sini..busy a bit. I just want to thank you for your tips the other day. Alhamdulillah my Kuriyu is getting better.. bulu pun dah start tumbuh balik, esp ekor dia..

    Just nak kasitau you, my Boy a.k.a Kassim Selamat dah passed away, dalam 2 minggu lepas. Started tak nak makan a week before that, but that time masih minum banyak.. then a day before dia passed away, dia start tak nak minum.. sekurang2nya I nampak dia pergi. Dan cukup puas hati dapat jaga dia until dia mati. Miss him so much
  4. adamyala
    08-20-2009 08:53 PM
    adamyala
    aiyarkkkk !!!!
  5. adamyala
    08-20-2009 04:18 PM
    adamyala
    Bareen, zai dah email Bareen contact info agent yang kat sarawak tu. Kalau ada rezeki zai, nanti zai dapatla bela sekor CP Bareen...
  6. adamyala
    08-19-2009 04:48 PM
    adamyala
    ok. nanti zai info Bareen
  7. adamyala
    08-18-2009 04:23 PM
    adamyala
    zai memang guna agent untuk buat permit import dari pej veterinar shah alam dgn buat clearance kat airport. Di sana, Bareen ada agent untuk buat ke ? Zai memang serius, tapi bukan la sekarang. CP Bareen pun dah ada yang booked. Maybe next year. Dah tahu kos dan cara2nya senang. Nanti bila ada kitten terus 'on' aje. Tapi kalau Bareen setuju la. Kalau tak, zai timang gambar durang kat sini je la..zai bukan paksa Bareen tau. Mesti sama2 setuju baru boleh jadi kan....Bareen fikir la dulu ok
  8. adamyala
    08-18-2009 11:29 AM
    adamyala
    Bareen, zai dah bercakap sendiri di hp dgn pegawai di bhgian kuarantin KLIA. Kalau bwk kucing dari sarawak - KL TAK KENE KUARANTIN
    hehehe !!!! dari sana kene dptkan sijil kesihatan dari kelinik kerajaan dan permit ekspot dlm RM10. Dari sini pulak kene sediakan permit impot. Itu saja. Sampai KLIA bayaran untuk vet-in RM30. Kucing boleh bwk balik same day.

    Skrg kene workout adption fee + tambang dia dari kuching-KLIA
    let me know

    *tambang pun zai boleh cari sendiri , tapi adoption fee Bareen kene beritau zai kat PM ok *
  9. adamyala
    08-18-2009 09:43 AM
    adamyala
    blue point ??
    Bareen ni kasi zai meroyan la..
    dah la lama teringin nak CP.

    Oh ya....agent tu ckp dia tak pasti kuarantin berapa lama kalau kucing dari sarawak - KL. Tapi dia tau kalau KL - sarawak = 3 bulan
    nanti zai cari sendiri jawapannya.
  10. adamyala
    08-16-2009 11:14 PM
    adamyala
    zai ada kenal agent. Masa import adam pun dia yang buatkan. Kissy , my exotic shorthair pun adopt dari dia gak. Nanti zai tanya dia. Kalau memang kene kuarantin 6 bulan zai pun tak sanggup la Bareen. Kesian kucing tu kene kurung 6 bulan. Mcm kene penjara ....kesian kan

About Me

  • About Bareen
    Location
    Kuching, Sarawak
  • Signature

Statistics

Total Posts
Albums
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 07-21-2010 05:06 PM
  • Join Date: 08-21-2008
  • Referrals: 2

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 12

Contact Info

Instant Messaging
Send an Instant Message to Bareen Using...
Home Page
http://www.hijra-madina.vox.com
This Page
http://forums.petfinder.my/member.php?u=730

All times are GMT +8. The time now is 10:12 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.