Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

raef is on a distinguished road

raef raef is offline

PetFinder Guru

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 8 of 8
  1. Bouquet
    08-13-2010 12:53 PM
    Bouquet
    Dear Raef,

    Not sure if im getting the right person. Kak Nurul told me that u are selling Kitzyme 500pcs at RM45.00
    How big is the breeder pack and how much will the price be ? I need it for my 13 cats
  2. binbin
    08-28-2009 08:11 AM
    binbin
    salam faef ko nak oder Bw ek...boleh x kita share utk bw tu.....rasanya sibakawali pun nak beli juga tapi kena amik 8 Kg lah sorang 24/3=8
  3. prinz38i
    08-07-2009 04:18 PM
    prinz38i
    tu laa.. tp till semalam blom dpt lg. munkin ari nie laa kot, nnt dah balik rumah aku tgk.
  4. prinz38i
    08-06-2009 07:11 PM
    prinz38i
    kalo ade vetting, kucing2 kene betul2 bersih, sehat, takde berair mata/hidung, or fungus or luka2, vaccin card kene bawak and mesti valid maksudnya, kalo dah due or belum vaccin, kene vaccin kan at least seminggu sebelum pertandingan.
  5. prinz38i
    08-05-2009 10:49 PM
    prinz38i
    aku kan foster home.. so mmg sume akan disusun dan digunakan :D.. tak dapek laa nak jual :D... pakcu dah wat announcement 31/8 ade lg show kat mid valley tu, tanak join??
  6. prinz38i
    08-04-2009 07:17 AM
    prinz38i
    salam... ingat2.. :D... pe kabo skrg? 'anak2' sume sehat2??... cat show hari tu mmg berbaloi laaa... badan penat giler2.. keta pun penuh cam balik dari berniaga kat pasar tani... hahahhaaa
  7. nazeri
    06-15-2009 11:54 AM
    nazeri
    hai raef..leh jer share info pasal exo ;)
  8. Kulaifornia_Cattery
    06-02-2009 01:48 PM
    Kulaifornia_Cattery
    Hi raef. TQ kerana tegur zani kat ioi mall kulai on sunday lepas.

About Me

  • Signature
    Exotic Shorthair Lover

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 02-03-2012 09:15 AM
  • Join Date: 05-26-2009
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 9 of 9

All times are GMT +8. The time now is 12:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.