Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

binbin is on a distinguished road

binbin binbin is offline

PetFinder Guru

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 41 to 50 of 86
  1. yuya
    05-19-2009 03:11 PM
    yuya
    ala, ko ni alang2 p ko bwk je la kucing ko. nanti pak itam tu pon aku nak bwk g. kucing kampung je.
  2. yuya
    05-19-2009 10:35 AM
    yuya
    aku bekenan dgn cempaka tu. tp owner die nak lepas, byk hal la.. die nak yg dekat dgn die.. supaya die boleh selalu visit. mcm2 la.. aku ni kat seremban. weh binbin, 28 ni ade kat show dkt midvalley, jom la masok weh.. tingin aku nak jumpe ko. leo pon nak jumpe ko.. die syg kat ko sbb ko tlg carikan awek utk die :)
    hehe.. jom la wey!
  3. yuya
    05-18-2009 12:03 PM
    yuya
    lom tambah le.. alamak, aku xkol lg le kak nurul. ko tanak tambah ke? :)
  4. fia86
    05-14-2009 03:13 PM
    fia86
    adoi binbin, fia xjumpe lagi.. deorang sume pi kursus.. huhu esok fia taye yer.
  5. rozzygee
    05-04-2009 11:00 AM
    rozzygee
    mekaseh la ingatkan kakgee hehehe.. tak sangka ada pengikot setia ahakss! nanti la yer.. maybe this week akak buat.. huhu!
  6. fia86
    04-22-2009 10:05 AM
    fia86
    hikhik yeke... u mane tu.. ekeke
  7. fia86
    04-22-2009 08:11 AM
    fia86
    hehe binbin tolong pe tu... hehe
  8. yuya
    04-21-2009 10:40 AM
    yuya
    hehe, nanti aku bwk diorang g becuti kat garden tepi umah aku, mesti diorang suke giler main kat rumput tu.. haha.. weh, klu tak silap aku, bln 7 ni kat midvalley kot. tp xconfirm le lagi. weh, ank bulus ko wane pe sume2?
    eh, nanti klu ade mase aku letak gambo leo time kat sane..
  9. yuya
    04-20-2009 05:34 PM
    yuya
    haha, ko ni.. aku pon kire hebat la jgk.. aku yg jg leo.. hehe kenduri makanan le budak2 ni. die dpt trofi 1, ribbon yg tulih menang ape kategori tu, yg best makanan le. door gift iam 1kg, free gift iam 200gx5kotak, iam 3.2kg, iam 1kg wane oren, iam 1kg wane biru. diorang kate bln 7 ni nak buat lg.. ko dtg la weh.. best le.. xmenang pon mmg dpt buah tangan.. klu menang dpt le buah kaki byk sket.. hehe
  10. yuya
    04-20-2009 05:12 PM
    yuya
    hehe, aku tak menang sbb kategori smlm semua utk kucing, klu ade kategori manusia musti aku menang. hehe.. tp LEO kucin aku tu menang la.. kategori DLH bwh 10 bulan. die dpt no 1 :)
    hepi aku..

About Me

  • About binbin
    Location
    AmPunk....
  • Signature

Statistics

Total Posts
Albums
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 05-06-2016 03:46 PM
  • Join Date: 10-08-2008
  • Referrals: 1

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 47

All times are GMT +8. The time now is 02:56 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.