Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

Felix The Cat is on a distinguished road

Felix The Cat Felix The Cat is offline

PetFinder Guru

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 11 to 20 of 452
  1. Felix The Cat
    06-14-2011 10:24 AM
    Felix The Cat
    Thank you :-)
    Memang meriah kat rumah tu.
    Tapi semalam seekor baby Munchkin dah tak ada :-(
    Memang dari lahir mak dia tak nak peduli pasal dia mungkin ada sakit kot.
    Jadi tinggal dua standard dan 2 non standard.
  2. d0odlez89
    06-13-2011 08:18 PM
    d0odlez89
    wah... congratz kak... bertambah meriah uma akak nnt..hehe... mesti comey.. kan?? kan?? hehe... nnt akak snap2 tau gambar dorang.. hehe.. da jadi nenek or oyang nih? :)
  3. Felix The Cat
    06-09-2011 09:41 AM
    Felix The Cat
    Salam....
    Tak ganggu....
    Vet ada wat checking melalui ultra violet punya lampu ke?
    Selalunya fungal boleh di kesan melalui lampu nie. Bila di sulu, bahagian fungal tu akan jadi hijau di bawah lampu ultra violet tu.
    Kalo kat telinga dah berkeruping, tu bukan fungal tapi Kurap. Bezanya, kurap akan selalu attack bahagian telinga, muka dan ekor manakala fungal dia bulat bulat dan selalu attack bahagian badan. Macam mana nak bezakan :-

    Kurap - tepi telinga berkeruping, muka pun sama juga, ekor macam keras keras.
    Fungal - bulu tertanggal. Kawasan bulu tertanggal bulat bulat.
  4. yesmaybeno
    06-08-2011 11:25 PM
    yesmaybeno
    salam k.nurul.....
    maaf yer kalo menganggu....
    nak tanya jer.... selain malaseb, ada x ubat lain yg boleh atasi fungus budak2 ni?
    dah makin teruk sgt dah gayanya... telinga sampai dah berkuping2.... setiap minggu bwk g gov vet, cucuk pun x ok gak lg.. makin teruk ada r..... skrg ni semua terpaksa dikuarantinkan.... cian lak tgk..........
  5. Felix The Cat
    05-26-2011 10:50 AM
    Felix The Cat
    Salam...

    Semalam dah pergi tapi Malaseb dah abes. CUma tinggal brand Seberum. Tapi Dr. Teoh kata tak sekuat Malaseb jadi akk tak beli. Dr. Teoh kata stock Malaseb akan sampai hari nie or sok. As soon as akk dapat akk akan inform.
  6. yesmaybeno
    05-25-2011 05:11 PM
    yesmaybeno
    salam kak.....
    mcm maner? ada x shampoo malaseb tu? tadi mandikan diaorg terkejut tgk, cepat tol merebaknya..... huhuhuhuhu..... kalau ada kak tlg kasitau sy terus k..... tq...
  7. yesmaybeno
    05-23-2011 06:26 PM
    yesmaybeno
    thanks kak.....
    kalo ada kira jadi terus jelh......
    nanti kasitau saya berapa harganya, saya bank in terus k.... makin merebak dah ni...huhuhuhu...
  8. yesmaybeno
    05-21-2011 11:27 AM
    yesmaybeno
    SALAM K.NURUL...
    nak mintak k.nurul tolong belikan shampoo malaseb boleh x? semua dah berjangkit ni.... risau sangat dah ni....
  9. Felix The Cat
    04-30-2011 11:15 PM
    Felix The Cat
    Pasal pos tu no hal.
    Boleh aje.....
    Mmmm kalo nak tau umur kucing boleh tengok dari gg dia.
    Kalo gg dia masih putih dan kecik kecik memang masih kitten lagi.
  10. haelynx
    04-30-2011 02:56 PM
    haelynx
    lagi satu tak tahu kucing haelynx umur berapa kak. sb amek dri org kucing tu huhu

About Me

Statistics

Total Posts
Albums
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 03-13-2013 01:14 PM
  • Join Date: 08-12-2008
  • Referrals: 5

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 76

All times are GMT +8. The time now is 04:55 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.