Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

angelicdevil is on a distinguished road

angelicdevil angelicdevil is offline

[dun wake my devil side]

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 5 of 5
  1. Lyn_Cat
    06-29-2010 10:19 AM
    Lyn_Cat
    Gambar si oren tu takde ke..? nak tgk dia... hihihih
  2. adamyala
    10-20-2009 09:57 PM
    adamyala
    no problemo
  3. adamyala
    10-17-2009 08:41 PM
    adamyala
    BARF dia ada mcm2 . Ada ayam, ikan, itik, kerbau dan kambing. harga dia mcm ni setiap pack 600g

    # Chicken RM9
    # Fish RM9
    # Duck RM10
    # Buffalo RM11
    # Lamb RM12

    kalau nak baca lebih lanjut tentang BARF, click sini :-

    http://pinkpetfood.blogspot.com/


    setiap pack boleh tahan 2 -3 hari
    tengok la kucing you makan banyak ke sikit
    ramai kawan2 yg dah cuba, puashati dgn resultnya
  4. adamyala
    10-17-2009 09:27 AM
    adamyala
    angel, selamat dtg ke dunia kucen. Kak zai kasi kucing akak makan kibbles je. Pastu ada la kasi ayam rebus. Canned food pun kasi as treat lepas durang mandi atau cuci telinga. Pasal home made cat food tu mmg akak ada buat dulu. Tapi now dah tak larat. Lagipun susah. Simpan dlm freezer, nak kasi kene thaw dulu. Takes a lot of time. Skrg dah ada BARF yg alicia jual kat pet epicure, tmn melawati. Angel dok belah mana ? Cuba la BARF. Bagus untuk kucing.

    Kucing tak selera makan ada beberapa sebab. Mungkin dia tak sehat, tak selesa dgn suasana keliling dia. Kalau dah vacine, deworm dan mandikan selalu dan sikat bulu dia, cuci telinga dia dan peluk, belai dia selalu masih tak mo makan cubalah bawak gi vet. Mungkin theres something wrong with the cat. Kasi nutri-stat setiap hari. Boleh naik selera makan dan jadik gemok.

    kasi kibbles apa ?
    kalau blackwood atau RC, jarang kucing akan tolak
  5. linda_gamble
    10-16-2009 04:06 PM
    linda_gamble
    alahai comelnya dia....geram

About Me

  • About angelicdevil
    Biography
    'right-ing' da 'wrong-ings' -da nice or da hard way..
    Location
    currently: Cheras, KL
    Interests
    1.cats 2.kittens 3.meow-ers 4.kitty 5.furry animals
    Occupation
    mechanical tech.
  • Signature
    ...true LOVE is not LOVIng a PERFECT person, but LOVIng an imPERFECT person PERFECTly...

Statistics

Total Posts
Albums
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 01-06-2011 11:31 AM
  • Join Date: 04-20-2009
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 7 of 7

Contact Info

Instant Messaging
Send an Instant Message to angelicdevil Using...
Home Page
http://www.friendster.com/missangelicdevil
This Page
http://forums.petfinder.my/member.php?u=1405

All times are GMT +8. The time now is 11:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.