Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

yana_lyn is on a distinguished road

yana_lyn yana_lyn is offline

Animal Lover

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 4 of 4
  1. Meow-meow
    02-13-2010 11:01 PM
    Meow-meow
    Salam singgah dik yana..

    yana tinggal mana? Akak sgt2 bersimpati dgn yana..faham perasaan cat lover ni.. Yana nak yg mana? Lala ? Lili? Lulu? ke yana nak tgk semua dulu? Akak free ni seminggu cuti. hihi (ni yg kengkadang best jd cegu)
  2. Lyn_Cat
    01-29-2010 01:44 PM
    Lyn_Cat
    hi... i ade tambah info kat dlh yg for adoption tu.. kalao agreed leh la.. for now ade 2 org yg nak tan tan tu, so i kena pk dulu key..... mlm td tak sempat nak tulis panjang2..
  3. sheezie
    01-27-2010 01:28 PM
    sheezie
    Salam,

    Saya ada 3 ekor anak kucing kurang 1 bulan dan baru kehilangan ibu mereka.. saya terbaca yg saudari/puan ada ibu kucing yg mungkin dapat menjadi ibu angkat kepada anak2 kucing ini.. mereka masih belum boleh makan dgn sendirinya dan saya tak tahu apa yg perlu dilakukankan.
  4. hatemetoday
    01-25-2010 02:20 PM
    hatemetoday
    salam yana...mekasey for the offer...kalau ada problem menyusu akak contact yana okehh..tks

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 03-18-2010 11:21 AM
  • Join Date: 12-23-2009
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 2 of 2

All times are GMT +8. The time now is 06:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.