Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

Baby is on a distinguished road

Baby Baby is offline

PetFinder Buddy

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 15
  1. rozzygee
    08-09-2010 08:57 AM
    rozzygee
    Baby, its ok dear.. sis pun tak perasan tau masa tu tau.. tup2 aikk dah lepas tarikhnya!.. ha tak pa la nak buat mcm mana.. anyway tak terlewat rasanya sis ucapkan selamat perantin baru yer!..hehe.. apa2 pun.. anak bulus tetap jaga ye.. jgn ignore dia.. :)
  2. rozzygee
    07-07-2010 11:10 AM
    rozzygee
    uik dekat dah tarikh tu.. kurang 3 minggu je lagi hehe.. bagi sis alamat & telefon Baby dlm private msg eh? hehe.. mana tau ada rezeki kita berjumpa la.. kalau lepas wedding, takat area taman dato senu tu.. tempat permainan sis je masa bujang dulu.. huhu! skrg pun rajin gak lalu situ utk pegi kerja
  3. Nur_illiyana
    07-06-2010 05:51 PM
    Nur_illiyana
    Baby, tak rezeki betul kita nak jumpe kan?
    Bila2 turun MidValley ke Alamanda ke calling2 la ye..
  4. rozzygee
    07-06-2010 02:50 PM
    rozzygee
    huhu! bila wedding ni?..
  5. Felix The Cat
    07-03-2010 07:58 AM
    Felix The Cat
    Akk bagi dua jenis supplement. First Kitzyme untuk kucing yang leh makan tablet macam tu je. Yang tak makan akk bagi multi vit + Lysine (untuk membuka selera dan juga untuk overall general health) yang ni jenis liquid so senang nak bagi yang tak makan tablet. Just pakai syringe and buka mulut and pancit dalam mulut.
  6. Felix The Cat
    07-02-2010 03:57 PM
    Felix The Cat
    Kalo nak bagi kucing gemuk, Baby kena la rajin bagi makan supplement untuk buka selera kucing. Dah tu seminggu sekali bagi ayam rebus. Dah rebus carik carik isi ayam tu. Jangan bagi makan kulit ayam. Insyaallah gemuk he..he.. Macam kucing Exotic akk, dlm 3 bulan je jadi bulat sampai la hari nie. Banyak yang bulat bulat kat rumah macam tuan dia he..he.. cuma kucing siam akk je maintain slim. Dia tak nak ikut kakak dan abang dia, dia kata he..he....
    Akk tengah tunggu confirmation dari supplier. Dia lum reply lagi.
    Klinik Yuan sebaris ngan Stephens Corner kat Pandan Indah.
    Kitzyme mana mana pet shop pun ada.
  7. Felix The Cat
    07-02-2010 02:59 PM
    Felix The Cat
    Mmmm bergantung kepada stock akk.
    Satu lagi akk cuma ada kitten sebab tuceng kat rumah mmg makan kitten je.
    Saje nak kedempol mereka he..he.....
  8. Felix The Cat
    07-02-2010 01:03 AM
    Felix The Cat
    Salam...

    Adult = RM9.20 per kg
    Kitten = RM12.50 per kg
  9. Nur_illiyana
    06-30-2010 03:46 PM
    Nur_illiyana
    Baby,
    hows the pregnant cat??
    dapat tangkap tak?
  10. Nur_illiyana
    06-28-2010 05:09 PM
    Nur_illiyana
    Yana pon pening dgn diorg ni.. Nanti i minta Kak Hani tolong confirm..
    i tengah pening, tak tau kt mana nk antar si debab tu g grooming.. nk trim bulu sket dan potong kuku..

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 01-18-2011 10:31 PM
  • Join Date: 06-04-2010
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 5 of 5

All times are GMT +8. The time now is 07:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.