Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

Lionking is on a distinguished road

Lionking Lionking is offline

LulaBee

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 11
  1. Ibu miMO
    04-01-2010 09:05 AM
    Ibu miMO
    mamy,, tq! tp dy sgt aktif mamy, lompat2 lari2... hehe. ur cat gebu n demok2 larhh... hiks! gewaammmmm
  2. Nana
    12-03-2009 04:46 PM
    Nana
    oic... so hopefully klu jd, xde masalah la kali ni... kucing skrg 2ekor ek? lula n bee
  3. crool
    11-15-2009 11:28 PM
    crool
    xla..demam biasa jer...crool prihatin sket dgn kucg nie..sbb tue bawa g jumpa doctor...x la mahal sgt..hehe...lgpun crool nak beli ubat jgak...stock in case emergency kan..hehe
  4. crool
    11-15-2009 10:21 PM
    crool
    hai, bee leh jatuh hati dgn melody..hehe..melody tgh demam skrg..bru jer hantr g hospital gasing.. bila dgr jer bee leh jatuh hati kat dia....trus sembuh...tp melody ckp bee xbley curang ngan lula...hehe.....sbenarnya melody kcg abg i ..dia x taw nak jaga..jd i tlg la jagakan.....jd owner sementara waktu
  5. Nana
    11-10-2009 03:39 PM
    Nana
    laa ye ke.... oh Lula xvaksin lengkap lagi. ada byk kemungkinan la kn. brp umur dia? pasni nak mate kan lg ke? atau nak spay?

    nana xde experience sgt kucing beranak ni, cume baru2 SUNSHINE dpt kittens. ms amik dia tu dah mmg pregnant. mujurla dia pndai uruskan anak2 dia. sian plk tgk dia, lemah mkn byk tp sb tgh menyusukan anak mana nak gemuk2. take time yg lama jgk kot br dia jd back to normal. tp skrg dia mcm on heat, resah je, mane nak gemuk. huhu.

    Lula tu kene take time utk recover jgk rsnya. ms pegi vet tu, anak2 dia suma dah mati ke? rs2 still kene bg extra care jgk kat Lula tu. xbengkak ke bl xde anak menyusu? kucing yg mate dgn dia dulu dah vaksin?
  6. Nana
    11-10-2009 12:10 AM
    Nana
    baby kittens cmne? bz, xsempat bertanya khabar. hopefully drg ok..
  7. Fareen
    11-08-2009 05:46 PM
    Fareen
    tulah Bee cute sangat. mana awak amik diorang dua tu?
  8. Fareen
    11-08-2009 04:13 PM
    Fareen
    x pelah. mamyku pun mamyku lah hehe. Fareen suka betul tgk gambar Bee peluk mic tu. tu gambar latest dia ke?
  9. Fareen
    11-07-2009 03:22 PM
    Fareen
    Ehh saya kenal awak ni..Pernah tegur kat pet profile. Tapi x ingat nama awak. Kenapa kat forum nama lain? Saya ingat kucing awak yang peluk mic tu. Cute sangat :)
  10. adamyala
    11-07-2009 12:40 PM
    adamyala
    owh...ye ke...tak vaksin ? ermmm patut la..tapi takpe...skrg dah tau next time mamyku buatlah apa yg patut dulu baru mate meow ye. Vaksin dgn dworm sgt penting. Biar dia betul2 sehat dan matang baru boleh jadi ibu kucing yg baik

About Me

  • About Lionking
    Biography
    Bru dapat 2 ekr kucin bln Julai 2009,comel!!!
    Location
    Bangi
    Interests
    Tgk Bee n Lula
    Occupation
    tarik papan sorong papan

Statistics

Total Posts
Albums
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 02-10-2011 05:53 PM
  • Join Date: 09-24-2009
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 24

All times are GMT +8. The time now is 09:20 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.