Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

nur azua is on a distinguished road

nur azua nur azua is offline

PetFinder Guru

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 26
  1. sharina
    02-10-2011 03:02 PM
    sharina
    your hamster mcm et my hamster yang i bela masa form 3 tapi sejak die mati sebab cancer..nak bela binatang kecik2 ni dah merajuk plak
  2. prinz38i
    10-19-2010 04:18 PM
    prinz38i
    hi.. Gov Vet cheras I tak sure, tp kajang mmg takde.
  3. hashimi
    08-25-2010 02:07 PM
    hashimi
    ooo...igt da pe...hehe.. nur azua ada g ke?
  4. hashimi
    08-20-2010 01:22 PM
    hashimi
    shimi tggl a.star... umah kak oni? ader pe kt umah kak oni?
  5. faris074
    08-15-2010 11:34 PM
    faris074
    Hye wawa...sy faris...sy nak tany bout GP...senang x nk bela GP nie?...kalau bela sekor je bleh x?...n tggi x kos nak bela GP?...thanx...
  6. Melocy
    08-07-2010 12:17 AM
    Melocy
    Hi azua, thank for replying. Sbb pada mulanya ramai org kasihan kan si mael tu, pikir kan dia org tua. Lagi satu saya pikir dia bleh berubah, tapi nampaknya tidak. Saya mmg sudah membuat laporan polis, dan tunggu lepas show dia akan didakwa. Tapi saya berharap anda tidak mempercayai 100% apa yg mael cakap pada awak. Saya juga rasa hairan mengapa AJK MCFA yg lama berhenti secara beramai2, kerana ada kawan saya yg ex-AJK. Dan bila cik hani menghentam ex-AJK aka kawan saya, saya rasa bengang juga, kerana cik hani hanya tau dari sebelah pihak mael sahaja. Sebelah ex-AJK dia tidak tau cerita sebenarnya. Sperti kenyataan Mia Melissa dari KKM yg mengatakan mengapa mael dibuang dari KKM. Jd bagi saya kenyataannya berasas. Sory kalo panjang sgt cite. Thank
  7. luvnett
    08-07-2010 12:07 AM
    luvnett
    hehe.. ok2x
    kalau xlarat jalan call tau
    jgn segan2
  8. luvnett
    08-06-2010 11:48 PM
    luvnett
    Yea, saya sudi.. hehe.. nak datang lepas subuh ke :P
  9. Melocy
    08-06-2010 11:33 PM
    Melocy
    Cuma memberi peringatan, bukan menghasut. Supaya tidak ada lagi org ditipu oleh mael, dan jgn la manyanjung tinggi2 org itu.

    Thank, sorry kalo awak rasa saya melalut.
  10. hani14
    07-19-2010 09:18 AM
    hani14
    wawa.. kat mana nak baca komen tu? tak npk pun kt profile wawa.

About Me

  • About nur azua
    Biography
    can call me azua
    Location
    KL..but right now stay in Shah Alam
    Interests
    eat..hehe..playing with my whities!
    Occupation
    Full time student

Statistics

Total Posts
Albums
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 08-24-2011 01:25 AM
  • Join Date: 04-15-2010
  • Referrals: 2

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 20

Contact Info

Instant Messaging
Send an Instant Message to nur azua Using...
Home Page
http://www.sweetiepiesboutiques.blogspot.com
This Page
http://forums.petfinder.my/member.php?u=2925

All times are GMT +8. The time now is 12:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.