Home   Find A Pet    Forum   WAGazine   Medical   Classifieds   Store
|           

Go Back   PetFinder.my > Members List

nastygurlz is on a distinguished road

nastygurlz nastygurlz is offline

PetFinder Guru

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 23
  1. alfian
    12-09-2009 04:41 PM
    alfian
    a ahhh...dah jumpa
    tapi k zai sibuk citer ngan my mom masa tu...
    maklum la rakan sebaya ...hehehe

    pssstt.... adam kak zai hensem giler....baik lak perangai....rasa nak catnap sungguh !!!
  2. alfian
    12-09-2009 04:35 PM
    alfian
    bodek laa....
    kak zai senang citer...tak payah bodek pun leh dapat hehehe
    nieda dah pernah jumpa kak zai ?
  3. alfian
    12-09-2009 04:22 PM
    alfian
    kissy betina . exotic shorthair , idung penyek ...
    nieda....warna tortie mana ada jantan kan .....hehe
  4. alfian
    12-09-2009 04:07 PM
    alfian
    kissy dah nak masuk 9 bulan dah. Kak zai ckp kalau one year plus bru leh mate dia kalau dah ready. next year dia ada kitten la tu...berapa umur berk ?
  5. alfian
    12-09-2009 03:14 PM
    alfian
    aritu mmg nak amik 2 ekor dgn black. tp mama pian ckp sekor pun lom tentu reti nak bela. Nanti la...kalau kak zai dah ada anak kissy , pian nak cop sekor...hehehe

    babab macky ? tak mo la ...pian sayangggggg ....
  6. alfian
    12-09-2009 03:04 PM
    alfian
    ha'ah nieda,
    macky skrg sgt nakal. dia tak mo dok diam. nak amik gambar sumer blurr
    gambar masa tido xbest la kan...
  7. adamyala
    12-04-2009 12:25 PM
    adamyala
    tu la nieda kasi nama berk buat apa ? dah perangai mcm jantan. Dia kitten lagi kan ? kitten mmg camtu nieda...hyperactive. Kalau nak kasi dia gemuk sikit. Kurung dia dalam cage setiap hari 2-3 jam. Biar dia kurang bergerak barula berisi sikit. Masa kat dalam cage tu barula dia ingat nak makan. Tak caya cuba dulu tengok...
  8. adamyala
    12-04-2009 12:12 PM
    adamyala
    akak kasi durang kitzyme pagi 3 biji. Lepas makan petang akak kasi satu bijik Four Paws tablet untuk sehatkan bulu. Yang takmo mkn tablet akak kasi nutri-stat paste untuk boost appetite dan cantikkan bulu. Bila dah buat berbulan bulan baru nampak perbezaan dia. Kene sabar dan jgn give up. Tapi kalau berk tak gemok pun, dia sehat takpe la. Ada gak kucing jenis tu. Bdn menten jer...phewitttt..!
  9. adamyala
    12-04-2009 11:38 AM
    adamyala
    fruti tak takut air la nieda...dah cuba spray dgn air gosok baju. Lagi dia datang dekat pulak. Dia mmg suka mandi. hahaha
  10. adamyala
    12-02-2009 03:21 PM
    adamyala
    owhh..gitu...nieda dpt keje tmpt baru..sbb tu takleh nak tenet sgt...sbb tmpat baru kene tunjuk prestasi cemerlang dan takleh monteng kan kan kan...hahaha akak faham...fruti, kissy, adam, yaya nieda semua sehat wal afiat. fruti semakin nakal la nieda. mcm mana nak buat haa? dia suka panjat tingkap dan naik atas meja makan. bila babab dia wat muker seposen ...hehe

About Me

  • About nastygurlz
    Location
    damansara
    Interests
    watching movie n playing wif my cat2
    Occupation
    admin assistant
  • Signature

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 01-19-2012 04:52 PM
  • Join Date: 04-25-2009
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 6 of 6

All times are GMT +8. The time now is 11:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Sign Up
Find A Pet
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Link To Us
Contact Us
Facilities
Discussion Forum
Medical Fund
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Directory
Mobile
iPhone & iPod App
Android App
BlackBerry App
Mobile Website

Social Media
Facebook
Twitter
Others
Advertising
Events
Ambassador
Members
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my, 2008 - 2018. All rights reserved.