Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

sankyutech is on a distinguished road

sankyutech sankyutech is offline

tuah,fifi and sandy

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 31 to 40 of 97
  1. Bouquet
    01-24-2010 07:18 PM
    Bouquet
    San,
    Nanti ambil BW sama2 nak.. Kut akk la.. Kak Nurul Kasi Kucing??

    Klinik Thomas no# 33717734. Alamat # 15, Jalan Mempelam Off Persiaran Raja Muda Musa, Klang, Klu datang dari Chi Liung, trafic light go straight(Taman Gembira) Nampak Ambank kat belah Kanan, terus 100m jumpa trafic light belok kanan , Klinik tuu belah kiri sederet kedai kedai..
    operation hourL: Mon - FRi - 9.30am - 1.00pm / 3.00pm -7.00pm
    Sat - 9.30am - 1.00pm / 2.30pm - 6.00pm
    Sun/PH - 10.00am - 1.00pm

    Nak zass kena buat appointment sehari sebelum.. pass tu malam poso kan si tuah nanti.

    Kuning tak berubah lepas kena zass.. kencing kencing jak.. hahh
  2. Bouquet
    01-22-2010 06:50 PM
    Bouquet
    San,

    Hang kasi dia lebih makan banyak sangat kot. itu la kerjanya tido aje.. Alaaa tak lah laju lagie jalan dia . Tapi dah nampak boleh merayap rayap.. yang siputih aje slow tido lebih pass tu yang terkecil.

    nanti la ambil BW nanti akk ajak hubby akk gie tengok kucing San Boleh ke?
  3. Bouquet
    01-22-2010 01:14 PM
    Bouquet
    San,

    Baby Anees 3 ekor dah buka mata.. pass tuu dah suka nak merayap keluar cage.. Yang Putih tuu.. akk tak tahu la. rasa macam tak ler lama aje.. dia lembik sangat sangat.. sampai sekarang mata tak buka jalan pun slow lagie yang lain dah jalan tegap
  4. Bouquet
    01-19-2010 03:59 PM
    Bouquet
    San,
    Akk dah upload gambar anak2 anees.. semua belum buka mata lagie la... Fifinya dah buka mata ke?
  5. Bouquet
    01-17-2010 03:58 PM
    Bouquet
    Si Kunyit la..Cirit birit hari tuu...
    Dah berhenti dah.. Itu Akk suka gie UPM clinic sure baik... Si Kuning yang kena Zass tuu.. sama gak bila agak tabiat tuu nak berhenti. penat nak basuh lapik kaki aje..
    Itu la akk geram dengan anak2 Fifi... so dah gie daftar keh??
    San, dah boleh tahu keh mana Jantan mana betina?
    Kalau la kita satukan Anees & Tuah, mcm mana lak rupa anaknya lak ya... dua dua samanya rupa and warna mahh..
  6. Bouquet
    01-16-2010 11:46 PM
    Bouquet
    Hari tu la masa Akk htr gie vacine, sehari lepas tuu dia mcm on heat.. terperanjat jugak sebelum nie tak ada.. Si hitam pun Sama yang Kunyit aje diam tak on heat..

    Semua Indoor cat klu akk kerja aje letak dlm cage.. tu pun dlm pouch area.. baby tak pernah kluar pun.. tengok gaya dia mcm megandung.. sekarang tengak moody aje.. angin asyik tak baik..
    Hari nie Si Anees bawa anak dia panjat naik Cat Tree.. Akk tak perasan.. kluarkan dia nak kasi makan tapi cage akk tak tutup tak sangka la..
    Perasan bila baby tuu terjatuh bawah.. aduh makk.. panic akk.. terus angkat dia nampak Ok la..
  7. Bouquet
    01-16-2010 01:29 PM
    Bouquet
    Itu la San..
    Tapi puting baby dah nampak itu la akk risau sangat nie...Tapi orang kata baby tak spray frontline .. kecik sangat
  8. Bouquet
    01-15-2010 08:12 PM
    Bouquet
    San,

    Anak2 ape kabar? Download la gambar klu dapat ah.. Akk nak tahu la.. klu kucing 3-4 bulan boleh beranak keh ah... Perut baby mcm mengandung lak..

    Alamak ngeri nie...
  9. Bouquet
    01-13-2010 03:14 PM
    Bouquet
    San,

    Fifi OK tak jaga anak dia... Anees tak reti nak susu kan anak2 dia.Anees buat tak tahu aje la.. yang putih tuu (yang kluar 1st) so timid dia tak nak susukan.. dia jaga yang besar aje.. Akk takut kalau2... mintak mintak tak ada la.. Doakan semua selamat aje la...
  10. Bouquet
    01-12-2010 03:55 PM
    Bouquet
    San,
    Cute la si Sandy.. Mak geramnya mcm nak gomol2 aje.. sambung balik cita tadi sorry kena panggil pasal some process flow la..

    Kucing kawan San tuu.. doc kata ape ya !

About Me

  • About sankyutech
    Location
    klang valley
  • Signature

    tuah....fifi....sandy....jebat....bulat....pinky

Statistics

Total Posts
Albums
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 09-24-2010 07:02 PM
  • Join Date: 10-17-2009
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 5 of 5

All times are GMT +8. The time now is 12:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.