Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

Nur_illiyana is on a distinguished road

Nur_illiyana Nur_illiyana is offline

PetFinder Guru

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 11 to 20 of 54
  1. aina.mj
    10-07-2010 10:18 PM
    aina.mj
    hehehe...i pun bukan selalu online...ne pun bab nak upload pic jer.adik i amek bnyak dah tu kena tgu lama la nk upload.xbooked lg tp kat vet yg i g ne xla lama sgt kna tgu.ntah la ya...dah tak kitten la jadinya...myb masuk lan kategori neuter shorthair la pulak.i pun serba salah tp cian la if xneuter dia xda gf.suma 3ekor female yg i ada dh neuter.hihihi...ala tgk anak u masa kat show tu pun bukan main lagi aktif....bagus la diorang suka main.anak2 i nak main tp nk mumy dia join.mana larat.hahaha
  2. aina.mj
    10-07-2010 12:18 AM
    aina.mj
    nama apa u pakai untuk fb?t i add dan leh tag pic kat u.i rasa ada kot gambar anak2 u.adik i tukang jadi fotografer.hahaha...tapi yg i upload takat ne yg dari hp i jer dulu.hehehe...mulan gila dapat main yg bulu ayam tu.siap menderam.kekeke....notty xdapat dibendung agi..begitu gak ngan pee2.ne i nk kena g booking untuk nerter dia la.macam nak sampai masa jer.
    bab jauh tu ok lh.hope yg nak datang ne lau leh join xla jauh sangat.dgr2 ada bln 12.kiz anak2 u yg aktif tu utk i k.nite
  3. aina.mj
    10-05-2010 09:08 PM
    aina.mj
    oh
    i ingat....hahaha...yang kucing u dapat no.1 tu kan.i xupload lg pic diorang kt fb.card reader pulak wat hal.hamper tol.u tgl mana?i kat klang
  4. aina.mj
    10-05-2010 12:32 PM
    aina.mj
    hai....ya la...hahaha...mulan tu mmg jenis xtahan nak pee2.sedangkan dah puasakan tu bole plak g kencing,nasib bukan atas meja judge.kui3..ehh...u yang bertudung pakai cermin mata tu kan?biasa la borak tentang anak2 lain suma dah lupa
  5. AndyKoh
    09-22-2010 04:05 PM
    AndyKoh
    No worries, feel free to drop by and pay us a visit! See you there =)
  6. AndyKoh
    09-22-2010 03:10 PM
    AndyKoh
    Hi Nur Illiyana,

    Yup, I'll be making an official posting on it shortly. For your info, it'll be on Oct 9 & 10 at 1 Utama's Central Park.
  7. rozzygee
    09-21-2010 03:34 PM
    rozzygee
    ooo mcm tu je.. emm *pakai baju kuning sambil nyanyi* "i did follow youuuuuuuuuuuuuuuuu!" murekekeekekek!
  8. rozzygee
    09-21-2010 03:19 PM
    rozzygee
    chehhh! kena tag plak browse blog dia.. isk isk.. camner nak amek award tu?.. sis tak pandai huhu!.. nakpelekat kat blog sis gakkk!
  9. Yucca Bonito
    09-21-2010 03:17 PM
    Yucca Bonito
    oho...mmg wetfood or ayam rebus kne bagi sminggu skali eyh?
  10. Yucca Bonito
    09-21-2010 02:37 PM
    Yucca Bonito
    hi yana..slmt ari raye...
    yana,cane na wat kucen gemok ek..
    kucen yucca makin ari makin slim je tgk nyer..adoii

About Me

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 12-13-2012 07:11 AM
  • Join Date: 04-09-2010
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 9 of 9

All times are GMT +8. The time now is 03:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.