Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

oleo is on a distinguished road

oleo oleo is offline

Animal Lover

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 5 of 5
  1. azieazlie
    11-30-2009 01:36 PM
    azieazlie
    salam.... ribuan terima kasih sebab sudi tolong hantarkan cage hari tu... suka sangat... memang selesa anak2 bulus akk duduk dalam nyer... dari sehari ke sehari akk nak pm, nak ajak lunch kat sini... tapi, disebabkan sebok yg teramat... bukan aje sebok kat office, tapi jugak tengah sebok memunggah barang2 rumah, sebab kalau tak ada aral, nak berpindah ketempat baru... tu yg letih sangat, sampai lunch pun kadang2 terlepas sebab nak luruskan pinggul dan buat taik mata .... nanti, bila semua dah settle, kita jumpa kat tempat akk nie yer...? mungkin akk nak tambah satu lagi cage nanti...
  2. wawa
    11-12-2009 01:33 AM
    wawa
    hii oleo. saye nak cage nie. ade lgi x? tp sye xd transport nk ke shah alam. huhu. lh post x? i'll pay the delivery charge. saye duk kt bandar tun razak,cheras
  3. azieazlie
    10-15-2009 06:01 PM
    azieazlie
    akk perlukan cage nie ASAP... area shah alam akk x biasa, kalau kita jumpa kat area saujana golf subang atau pun bus stop kat batu 10 boleh ker..? maaflah sebab terlebih sudahhh... hee..hee..
  4. habidaiya
    10-08-2009 11:38 AM
    habidaiya
    sowi...sek. 24? owh...saye ni x expert langsung jln sane.....saye boleh dtg rumah, tp kene bg alamat...boleh saye googlemapkn.. ehehhee..
  5. habidaiya
    10-08-2009 10:40 AM
    habidaiya
    hai oleo...gd morning... kedai u kt mne yer...nk dtg tngok tngok cage ni..kalu jd nk terus amek......

About Me

  • About oleo
    Location
    Klang Valley
    Occupation
    Retired
  • Signature
    Meon > Oleo > Comot > Comel > Bonnie

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 03-22-2011 08:01 PM
  • Join Date: 09-10-2009
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 1 of 1

All times are GMT +8. The time now is 10:48 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.