Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

catcatcat is on a distinguished road

catcatcat catcatcat is offline

Animal Lover

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 8 of 8
  1. rozzygee
    04-30-2009 10:23 AM
    rozzygee
    yuhuuuuu!
  2. rozzygee
    04-07-2009 06:49 PM
    rozzygee
    oo bagusnya! mandi brp kali tiap seko tu?.. akak tak da rutin tertentu. Tp tak de la akak biar mrk ni sebulan tak mandi hehehe..

    Hmm dah lama arwah mak pegi?.. Semoga dia selalu di cucuri rahmat Allah hendaknya..

    catcatcat ni sapa nama?.. senang nak pangge.. hehe.. Adat la dik non, mandi kucing, kita yg basah kuyup hehehe.. tp tak de la mandi bersama ahaks!

    Ha kucing akak yg ke 13 tu tak masukkan lagi gambo nya dlm profile.. Tak berkesempatan..

    Anak bulu akak kiut?.. oooh bangganya dengo.. nak lompat byk kali rasa hahaha!.. Kucing2 akak tu makan tak menentu. Sbb mrk cepat jemu. Tp yg selalu akak bagi brand RC dgn Science Plan la. Akak ada pegi vet last 2 weeks, doc kata kalau selalu tukar2 mcm akak ni kena bagi kucing2 tu byk minum air kosong, kalau tak bulu mrk gugur. Kibbles tu kdg2 panas.

    Adik ni duduk dgn famili ke duduk sendiri? Byk songeh eh akak ni? byk soklan hahahah!
  3. rozzygee
    04-04-2009 03:32 PM
    rozzygee
    OWaaaa!! :(( ingat sekor jek! ghamai jugak dia jaga yek??!! ingat ke nama semua tu? hehe.. mcm mana jaga.. nak gak tau.. kak gee pun ada 13 hekor gak ni.. hehe.. baru je mandikan 2 ekor harini.. tak larat.. basah lencun badan akak hehe..
  4. rozzygee
    04-03-2009 12:49 PM
    rozzygee
    catcatcat.. nanti kalau nak reply klik kat view conversation eh?.. kalau tak merata la akak nak carik sapa la bagi message ni hehe.. nampak dekat "Your Notifications:" dkt atas tu ada message tp tak tau kat mana..

    Kalau catcatcat klik view conversation kat bwh ni.. pls tu post message.. nanti mesg tu sampai dkt profile akak.. so senang la nak reply balik.. bila akak reply nanti message tu pegi ke profile catcatcat pulak

    Oooo nama dia manja.. sure jantan ni.. catcatcat ada brp ekor tucen eh?
  5. catcatcat
    04-02-2009 12:05 PM
    catcatcat
    ting tong! rozzygee... yg kat profile ni manja.. tp takde la manja sgt pun.. hehe
  6. rozzygee
    03-31-2009 10:30 AM
    rozzygee
    ting tong! catcatcat.. sapa nama yr cat ni?
  7. catcatcat
    02-25-2009 04:09 PM
    catcatcat
    alhamdulillah.. sebelah lrt sentul tuh dkt je sy kat mawar.. mmg selalu dari lrt lalu ikut blok tuh sbb suke tgk ade kucing2 yg main2 kat situ..
  8. CatmaN
    02-10-2009 08:52 AM
    CatmaN
    Join Date: Feb 2009
    Posts: 8
    Rep Power: 0


    Re: Lost Kitten at Bandar Baru Sentul

    --------------------------------------------------------------------------------

    Terma kasih CatmaN.. Bandar Baru Sentul kat mana?



    salam.
    sori lmbt reply. sy xde internet access kat umah. harap kat ofis je la.

    dah jumpa meow? alhamdulillah..nasib baik dah jumpa.
    sy bndr bru sentul..kat blok 21. seblah lrt sentul tu.cat3x dok blok mane ehh?

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 02-16-2012 10:46 AM
  • Join Date: 02-06-2009
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 13

All times are GMT +8. The time now is 06:01 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.