Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

filinlee is on a distinguished road

filinlee filinlee is offline

PetFinder Guru

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 11 to 20 of 136
  1. junleewei
    02-14-2009 11:55 PM
    junleewei
    oh my god~so young..very pity...she got married o bf onot?if got,sure dat man must b very sad.... :-(
  2. CatMother
    02-13-2009 04:23 PM
    CatMother
    my dear.......... eppy belated bufday!!!!!!!!!!!!!!!! :) hope u have more meowing time and purring all year long :)) take care! hugs
  3. junleewei
    02-13-2009 03:56 PM
    junleewei
    i m sooo sory~
    how old ur bf's sis?
    wat hapened2her??sure very sad...
  4. junleewei
    02-12-2009 04:40 PM
    junleewei
    halooooooooooo...long time no c...how r u getting on?
  5. BabyZee
    02-11-2009 05:05 PM
    BabyZee
    manusia jenis orang giler..
    muahahaha.. :D
    ntahla,manusia bermuka2 kot.. :P

    owh..dekat pavilion..
    bestnya..hari2 dapat window shopping or bila boring ja trus dapat pi shopping mall..heh..
    takpela,kuat jalan2 lama2 bleh la kira exercise yang tidak sengaja.. :D
  6. BabyZee
    02-11-2009 04:53 PM
    BabyZee
    itula..kdg2 zee pun tak dpt bygkn dorg sebagai manusia biasa..
    rasa macam susah nak dipercayai lak orang mcmni wujud..hehe..
    apatah zee merepek ni.. :P

    owh..dekat mana?
    kira berita baik ke ni?tahniahla gitu.. :)
    kena pindah rmh lg ke ni?hehe..
  7. BabyZee
    02-11-2009 04:33 PM
    BabyZee
    yela..ramai newbies,tu yang beriya2,meriah la skit..heh..
    itula..adala gak skit mcm kg sebelah..
    zee biarkan ajela skrg..masing2 dah tahu fikirkan..
    post bila kita ada mood jela..
    zee pun tengah tunggu mood dtg blk ni...
    akak pe cite skrg?dah online mcm biasa ke or akan hilang kdg2?heh..
  8. BabyZee
    02-11-2009 03:32 PM
    BabyZee
    owh,takziah ye..
    zee ada gak baca akak post dalam forum ni tapi tak reply apa2 lak..
    samala,zee pun rasa boring skit ni pun sama tak tahu nak post apa..
    baca orang reply je la..
    rasa macam kurang aktif plak dah..huhu...
  9. BabyZee
    02-11-2009 03:08 PM
    BabyZee
    tu la..skrg online kejap2 je tapi pc on 24jam..heh..
    tak tau apa nak post dekat forum,tengah blank and blur skrg ni..huhu..
    telinga ok dah,baru bukak jahitan and sekarang ada check up 2minggu skali..
    rasa sakit and gatal skit2 jela tapi suma ok la..
    dia lak mcmna?pun lama tak nampak online..hmmm...
  10. kitty_inky
    02-03-2009 11:17 AM
    kitty_inky
    filin nak tanyer kedai coony kat mane?buleh bagi directiion?

About Me

  • About filinlee
    Location
    Bukit Jalil/ Bukit Serdang
    Interests
    Reading,Outdoors,Cats,Music,Movies..etc
    Occupation
    Goo
  • Signature

Statistics

Total Posts
Albums
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 12-17-2015 03:11 PM
  • Join Date: 08-08-2008
  • Referrals: 1

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 70

All times are GMT +8. The time now is 08:00 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.