Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

Felix The Cat is on a distinguished road

Felix The Cat Felix The Cat is offline

PetFinder Guru

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 21 to 30 of 452
  1. haelynx
    04-30-2011 02:55 PM
    haelynx
    Tapi parents duduk kt puchong. nti nk tnye dorang boleh amek kn ke tak.
    nti ape2 hal haelynx terus contact akak ye. :)
  2. haelynx
    04-29-2011 01:07 PM
    haelynx
    Perak. huhu. akak boleh pos ker BW tu??
  3. haelynx
    04-27-2011 02:30 PM
    haelynx
    Tak marah la kak. haelynx anggap ianya nasehat tu. hehe
    ni first time, sb kucing biase haelynx ok je. yg sekor ni je probs sikit
    dan masalah nye lagi,pekan saya ni takde tempat2 tu so kene usaha la tnye kt kelinik haiwan ke.
    ok,akak boleh bg no fon tak? nnti papehal senang :)
  4. haelynx
    04-27-2011 01:28 PM
    haelynx
    Ouh macam tu faham2 thanks. Saya tak buat ape2 lagi kak. tak hantar p jumpe vet lagi. takot suntik mahal. huhu. btw nak try jugak BW.berapa ye? akak stay mane?amek by hand boleh?
  5. haelynx
    04-25-2011 12:56 PM
    haelynx
    Hi kak. im new here :)
    nk tnye ni, saya bg kucing mkn smartheart tp cirit je
    ssh la pulak nk bersih kn. abes bulu2 kene.
    kalau bg blackwood poo poo die mcm mne eh? pening da ni.
  6. Felix The Cat
    04-22-2011 09:49 AM
    Felix The Cat
    Ooo Whiskas, Smartheart, Friskies semua tu tak elok untuk kucing sebab kandungan garam tinggi dan kandungan nutrient rendah. Elok tukar makanan yang lebih elok untuk simanja kita supaya mereka nie sihat.
  7. kiki kat
    04-21-2011 03:43 PM
    kiki kat
    mmg ada cirit masa tukar RC, sbelum tu bg Whiskas..lupa nk bg campur sikit2 ...thanks for the info.
  8. nekoneko
    04-21-2011 09:55 AM
    nekoneko
    hi kak nurul...macam mana nak order blackwood? can i get ur contact number or msn/yahoo msgr? ada nak tanya skit ni..hehe
  9. kiki kat
    04-20-2011 05:02 PM
    kiki kat
    salam Nurul, skang my kat makan RC sensible 33...ada apa2 masalah tak bila tukar BW kitten....
  10. yesmaybeno
    03-26-2011 03:04 PM
    yesmaybeno
    huhuhu.. ni dah hari ke 2 tapi still xde keluar lagi.. tapi alhamdulillah laa selera makan dan poo poo dia ok jer...
    thanks atas nasihat kak nurul..

About Me

Statistics

Total Posts
Albums
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 03-13-2013 01:14 PM
  • Join Date: 08-12-2008
  • Referrals: 5

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 76

All times are GMT +8. The time now is 08:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.