Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

adamyala is on a distinguished road

adamyala adamyala is offline

PetFinder Guru

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 101 to 110 of 347
  1. rozzygee
    06-26-2009 06:22 PM
    rozzygee
    x tau la zai.. i am still at office now.. my son sms-ed me.. i am afraid Nyet (ibu Jerry) pun pregnant as well.. Hmm I am speechless .. I cant do everything on my own.. hubby dah 6 weeks outstation with US Army..
  2. rozzygee
    06-26-2009 05:55 PM
    rozzygee
    Zai, my Betty beranak 2nd time today
  3. farahnm
    06-19-2009 08:15 PM
    farahnm
    Sudah semestinya Kak Zai, nnt saya letak pic budak kecik tu kat sini.
    Alalalala.. comel nye kitty kaler putih ni.. Adam masa kecik ke? mulut kucing persian ni cute sangat.. senyum ajek..
    Best kucing manja-manja ngan tuan.. kucing saya sekarang sombong.. pegang pun tak mahu . :((
  4. rozzygee
    06-19-2009 09:36 AM
    rozzygee
    Woahh Zai, hang betoi2 ikuti yer perjalanan anak tucen gee ekekekek.. tak sempat nak amek la zai.. busy sgt.. every week ada event.. tp dlm blog gee ada dah gee letak lates pix mrk tu..
  5. farahnm
    06-18-2009 04:34 PM
    farahnm
    hui kak za.. kalo bleh saya nak classic tabby, bull eye marking kat badan tu memang fantastic! but this tabby kitty yang saya bela just normal grey belang-belang, yang selalu muka garang macam gangster, tp ni kecik lagi.. belum jd gengster lagi.
    Suka tengok persian Kak Zai, muka senyummmmmm ajek!
  6. farahnm
    06-18-2009 10:06 AM
    farahnm
    Kak Zai, betul kak zai cakap tu, bukan breed Tabby, it just kaler dia ajek yang belang2, saya minat kucing berbelang2, ni first kucing kaler belang-belang, kat umah semua kaler plain ajek.
  7. farahnm
    06-17-2009 01:35 PM
    farahnm
    Chomeiiiiiiiiiii!!! best ada kucing manja dan malas gitu. Kucing-kucing saya dok kat kampung Kak Zai, even da kena zass, tp sifat kaki jalan tetap ada.. derang balik taim makan, boring, nak tido.. kalo tak pepagi dah lesap pi tengok anak kucing jiran sebelah.. haizzz..
    By hujung bulan ni saya nak bela anak kucing Tabby, ni nak ajar dok kat umah.. heheheh..
  8. farahnm
    06-16-2009 11:42 PM
    farahnm
    Hi Kak Zai,
    Thanks for dropping by. Cayang semua haiwan tapi paling cayang kucing. Saya selalu singgah PF, paling suka baca thread pasai Adam @ Yaya dah malas nak exercise.. comeiiiiii!!!!!!!
  9. filinlee
    06-14-2009 09:30 PM
    filinlee
    yer ker? x per.. lambat2 pon.. janji reply.. masih diterima... ahahha... 2-3 ari nih kurang sehat...macam nak demam jer... ahahha,. harap2 x la... penat...jer kot.. pasal baru jer start syif... jadik keje pon kucar kacir sket la... takper kak.. slow2 nnt akak sehat balik.. kena minum sup banyak 2 nih.. :) akak apa citer?
  10. filinlee
    06-14-2009 09:12 PM
    filinlee
    hye kak zai.. lama x sms akak.. yang arituh msg pon akak x balas... nih pon kat cc pasal ada hal sket.. kalo x ntah biler lagi nak on9... akak sehat??? :) windu ar... eheheheh

About Me

  • About adamyala
    Biography
    living my life to the fullest, with my daughter fifi and my four cats
    Location
    damansara
    Interests
    cats and cats and cats and ......
    Occupation
    self employed & full time mom

Statistics

Total Posts
Albums
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 02-17-2013 10:45 PM
  • Join Date: 09-11-2008
  • Referrals: 3

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 57

All times are GMT +8. The time now is 01:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.