Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

adamyala is on a distinguished road

adamyala adamyala is offline

PetFinder Guru

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 11 to 20 of 347
  1. daRLing
    09-15-2010 10:38 AM
    daRLing
    k zai :) rindu sangat2. saya busy kerja skrg :( ke sana sini, iskhh. selamat hari raya, semoga k zai sekeluarga sihat sejahtera :)
  2. rozzygee
    07-27-2010 01:33 PM
    rozzygee
    Siapa dia Ziana Zain? Lawyer? Magistrate? Main Drama? Memang pantang datuk nenek aku main drama!.. haaa amacam? ada gaya dlm pilem Ibu Mertuaku? "Sudahlah menikah dengan anak aku, satu SEN pun kau tak bayar!" - ni dok refer kat kucing2 Gee yg bersepah tu.. akakakakak!
  3. rozzygee
    06-15-2010 02:44 PM
    rozzygee
    Ha stroberi baik utk kesihatan hehe.. tp kalau gee tak lalu la nak makan dgn susu.. huhu!.. sure luas bijik mata kalau cecah dgn susu hehehe.. emm Zai.. nak tanya.. maybe u tau link2 atau cara gee nak sesapa adopt kucing gee?.. tp kucing gee ni mostly kucing domestik.. ada yg stray cats.. mrk tu suka sgt lepak kat rumah gee.. bila dah datang tak mau pulak pegi dah.. terus bermastautin.. uhuk..
  4. rozzygee
    06-14-2010 04:16 PM
    rozzygee
    eh.. dpt respon! yahooooooo!!! hehe gee trial n error je smlm hehe.. alhamdulillah u r here.. *letak tangan kat dada gee* mana ada pi obersi.. dok melayan baby dgn kucing2 gee yg dah 30 hekor zaiiiiiiiiiii!!!.. OwwaAA!.. tak mampu dah eden.. kalau nak dengar kisah2 mrk gee rasa baik gee letak kat forum gee.. hehe.. mcm nak berjinak balik kat sini la zai.. sbb gee terasa mcm gee neglect kucing gee akhir2 ni.. bila ada yg sakit baru nak ke klinik..
  5. rozzygee
    06-12-2010 09:29 PM
    rozzygee
    Zai.. gee baru nak balik rumah ni.. sampai lupa password la nak masuk sini.. huhu.. yg best tu email nak masuk tu pun lupa password eekekekek.. Zai how r u?.. sorry la.. i lost yr hp no.. sbbnya gee ilang hp twice you!!.. yg latest nokia 72.. now guna belekberi lak.. ilang kalu.. x tau la.. kena solat hajat gamaknya hehehe
  6. ilana
    04-22-2010 09:53 AM
    ilana
    Askum adamyala, saya bru je terbaca profile u n tengok album kucing2 u. They look georgeous n adorable! Boleh saya tau u tinggal di mana @ area mana? Rasa macam nak gi tengok sendiri sbab tak puas tengok gambar. Nama saya kak zu n i have 6 kids (tpi smua da besar2). Would like to get to know u better. TQ
  7. bigben4949
    02-20-2010 03:06 PM
    bigben4949
    Ha Ha Ha Welcome to P1WIMAX. Mula2 mesti OK, pastu tengok le. Dulu from TMNET, SCREAMYX pastu CELCOM, semua hampeh. Alasan asyik2 nak upgrade. Overseas? Zaman tu dah abih, dah banyak sampai; UK, Australia, Ireland, Thailand; semua pasal keje. Thailand pun jadi tourist guide utk Mat Salleh2 opis. hehehe jgn gelak...

    Snowhite? Dah 2x try, nampak OK je. Bulu makin gebu. ADAM tu dpt mane? Beli ke org bagi? Kalau beli sure mahal pasal penyek...

    Neway, have fun with P1. New Broom Definitely Sweeps Well... Bye n take care.
  8. bigben4949
    02-20-2010 12:26 PM
    bigben4949
    Hai Zai,
    Sori lama tak online, P1WIMAX asyik wat hal!!! Kejap ada, Kejap xada...

    Kesian Yaya. Dulu si LEO pun camtu. Gi Animal Clinic Ulu Kelang, admitted 3 ari. Masuk drip pasal Dehydration and blood test. Pastu OK n kopak RM350/= Tak pe, anak punya pasal.

    Dah try shampoo 2 x. nampak OK, ada beza gak. Will try to finish the bottle.

    Adam? Handsome nye! OK lah, ada 2 - 3 eko pun cukup, kan? Caring is what is more important. Neway, tak leh lama2, kang P1 putus lak. Take care.
  9. Bond_mie
    02-09-2010 07:27 PM
    Bond_mie
    tq 4 wishing me!!!cayang adam..hehehe
  10. bigben4949
    02-04-2010 02:50 PM
    bigben4949
    Tks Zai. I'll give it a try since Aboo is not that stained, cume ada sikit kuning2 kat dada n perut jer. Will update you on the outcome.

About Me

  • About adamyala
    Biography
    living my life to the fullest, with my daughter fifi and my four cats
    Location
    damansara
    Interests
    cats and cats and cats and ......
    Occupation
    self employed & full time mom

Statistics

Total Posts
Albums
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 02-17-2013 10:45 PM
  • Join Date: 09-11-2008
  • Referrals: 3

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 57

All times are GMT +8. The time now is 06:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.