Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

bigben4949 is on a distinguished road

bigben4949 bigben4949 is offline

Animal Lover

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 28
  1. aina.mj
    07-28-2012 01:03 AM
    aina.mj
    hehe
    maaf la lama xbuka mssage ne
  2. rozzygee
    09-27-2010 07:55 PM
    rozzygee
    laaa.. ni terbokak ati nak masuk PF blk atas sbb apa ye?.. mcm Gee dah sedia maklum.. angkara nak blaja proses pengangkatan dan seangkatan dengannya hehe
  3. bigben4949
    09-24-2010 01:36 PM
    bigben4949
    Lia and Gee, makasih bebanyak. Sorry lama tak bukak PF, asyik dok FB jer. hehehe
  4. rozzygee
    09-21-2010 02:31 PM
    rozzygee
    tak de pepe nak ckp.. cuma geram la itu avatar.. especially dkt misai tu.. debab sgt! uhuk!
  5. abzalia
    09-21-2010 10:19 AM
    abzalia
    selamat ari raya pak ngah & anak2 bulus!!! ekekeke..
  6. adamyala
    02-22-2010 01:12 AM
    adamyala
    jgn la ckp camtu ben. Doakan yg baik baik aje...pasal P1wimax ni...mudah mudahan tak naik darah tinggi zai lagi ....haha..

    ben dulu airforce ke ? My brother pun dulu kat penrisen , srwk 5 tahun tak salah. Tapi now dia dah takde. kalau ada dah 54 umur dia. My abg sulung. I used to call him YEOP. Sbb zai org Perak. Sunyi la dah takde abang. Yg lg dua kakak belaka, zai yg ucu hehe

    Mmg kucing manja suka gigit rambut eh ? Adam pun suka gigit rambut zai. Kdg2 tu kalau biarkan terasa gigi dia kat kulit kepala. Ngeri la pulak

    nasib baik tak kawen amoi sabah , kalau jadik tak balik semenanjung la ben...
    jadi urang sabah baa.....hehe *jap nak msg nurul*
  7. adamyala
    02-21-2010 10:01 PM
    adamyala
    Ish..ish..kuatnya ben ketawa. Kaver kaver la sikit...HA HA HA *zai pun sama* wakaka !!

    Ye la ben, lepas baca msg ben aritu, terus wimax takde signal 2 jam. Sakit ati betul. So far sekali tu je la dia meragam. Pastu ok balik. Mintak jgn la buat lagi..

    Ooooooo....ben jadik tourist guide kat Thailand eh ? Mesti ben expert jalan kat sana tu...

    adam ni zai import. Mula2 tengok website breeder kat tasmania. Pastu terpandang wajah adam masa tu umur 2 bln. Pastu zai terus tak lena tido. Esok pagi terus emel breeder tu nak booking adam. Kira mcm jatuh centa pandang pertama lah. Masa umur 4 bulan baru adam sampai umah zai. Baik adam ni ben...tak banyak kerenah mcm YAYA. Sbb tu zai paling sayang dia.
  8. adamyala
    02-20-2010 01:23 PM
    adamyala
    Ben ....lamanya xonline...zai ingat ben gi oversea ....hehehe
    YAYA dah ok dah. Risau sgt aritu sbb takleh bwk gi vet, kan cuti CNY. Vet zai chinese, so zai dok diam je kat rumah , Alhamdulillah dia recover sendiri. Cuma ingat pesan vet kalau kucing perut meragam, jgn kasi dia mkn 8 jam, pastu bila start kasi mkn , kasi sikit sikit. Ikut nasihat tu, ok la pulak ...hehe

    syampu snowhite tu ok ye...bagusla tu...ABOO mesti dah bertambah hensem skrg nih..

    ADAM tu ikut mood dia. Kdg2 amik gambar ok, kdg2 nampak mcm kucing dah tua...hehe...kalau mood dia 'manja' baru nampak comel

    zai baru tukar ke P1wimax. Kat kwsn zai P1wimax lagi stable dari maxis broadband. Laju pulak tu hehe. So, zai dah kasi POTONG POTONG POTONG maxis BERUKband iteww...hehe

    takpe ben...kalau ben ada masa baru online k....zai pun kalau sehat baru online.
  9. adamyala
    02-15-2010 06:00 AM
    adamyala
    Hi Ben,
    lama tak nampak Ben. Gi cuti cuti malaysia ke ?
    neway, nak ngadu ngan Ben, my YAYA ni sakit perut. Dah lima hari cirit birit. Tapi tadi zai tengok poo dia dah solid sikit. Cuma ada bau masam la. Tak mcm biasa.

    And my ADAM celebrate his 2nd birthday on 13/02/10
    zai dah update gambar dia kat album & also kat thread 'my baby adam'
    Ben tengokla.....enjoy...
  10. adamyala
    02-04-2010 01:25 PM
    adamyala
    Ben, zai dah guna snowhite . Dah habis 2 botol. Bulu yaya masih camtu gak. Takde perubahan. Tu yg zai cuba All System sbb kengkawan yg selalu grooming kucing untuk show pun rekemen kat zai brand tu. Tapi kalau Ben nak cuba Snowhite jugak on ABOO boleh je. Mungkin bulu yaya sgt kotor kot. Sbb tu kotoran dia susah nak tanggal. Anyway, good luck Ben.....

About Me

  • About bigben4949
    Location
    Ampang
  • Signature
    Loving Cats is one;
    Caring for them is Another.


    http://bigben4949.blogspot.com/

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 12-11-2011 02:59 AM
  • Join Date: 12-05-2009
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 15

Contact Info

Instant Messaging
Send an Instant Message to bigben4949 Using...
Home Page
http://bigben4949.blogspot.com/
This Page
http://forums.petfinder.my/member.php?u=2438

All times are GMT +8. The time now is 12:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.