Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

paanjahat is on a distinguished road

paanjahat paanjahat is offline

Animal Lover

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 4 of 4
  1. nurkasih
    06-18-2010 08:31 PM
    nurkasih
    Hi there..Memang nampak gaya macam Bengal.. tapi i tak takder Bengal.. so tak tahu sangat.. dulu teringin sangat Bengal..heheheh nway, cute Kinky....
  2. paanjahat
    06-18-2010 05:57 PM
    paanjahat
    sy beli dia kat rawang.. :)tapi dia sangat manjaa..kalu kawn2 datang umaa sme takott.. sbb muke dia garang sket.. tambah plak si kinky ni ske mengekorii kaki org.. mak bapak si kinky ni mgikut kata pet shop tu.. ada gak bawak dia jmpe senior2 yg de bengal gak..dorg ckp bengal ni mcm2 ada..tu yg konpius sket...masa nk beli mula2 tu takot gak kene tipu..tp sbb dia terlalu manja..masa 1st pegang dia kat petshop tu pun jinak..tu yg amik teros bwk balik. :)

    yg sy tkleh la blaa tu.. dia tgh nk mgawan.. skng ni kalu dia picit2 kaki ke badn ke..mane2 part body la kn.. mesti dia pancut air.. tu yg nk mcarik gf tuk si kinkyy ni..sian lak nk sunatkan dia dulu..
  3. Fareen
    06-18-2010 05:34 PM
    Fareen
    lagisatu, main reason to get registered cats ni, ialah utk mendapatkan kucing yg betul2 sahih keturunannya. tu yg kita panggil pedigree. Also utk make sure kucing kita tu betul beli yg sihat dan mengikut breeding method yg betul. tapi kalau dah terbeli yg x de cert mcm kinky ni pun x pe :) sbb tengok muka and pattern dia, mmg sah bengal :)
  4. Fareen
    06-18-2010 05:27 PM
    Fareen
    hi paan,
    cert ni Cuma breeder kucing tu je yg bole buat. yg kak Fareen tau Bengal register dengan TICA cos feline registrar lain x accept Bengal. kalau Mak bapak kinky tu are registered cats and breeder yg awak beli tu registered with TICA, bole mintak dia buatkan. tapi if awak beli kinky kat petshop, biasanya dorang are not registered breeders. Beli kat kedai mana sikinky ni?

About Me

  • About paanjahat
    Biography
    Pecinta Kucing
    Location
    Cheras, Kuala Lumpur
    Interests
    Surfing Internet
    Occupation
    Graphic Designer

Statistics

Total Posts
Albums
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 04-06-2011 10:23 AM
  • Join Date: 06-18-2010
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 6 of 6

Contact Info

Instant Messaging
Send an Instant Message to paanjahat Using...
This Page
http://forums.petfinder.my/member.php?u=3140

All times are GMT +8. The time now is 08:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.