Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

jern1788 is on a distinguished road

jern1788 jern1788 is offline

Animal Lover

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 2 of 2
  1. jern1788
    08-07-2010 05:46 PM
    jern1788
    hai...boleh saya tahu..dekat2 area kl ada tak yg buat servis yg sama mcm government vet di cheras tu..ssh lar sbb jauh lagi pun transport menjadi satu problem...thanks..
  2. prinz38i
    07-21-2010 03:03 PM
    prinz38i
    Hi... dapat you msg.. yup kalau u buat passport tu, senang tuk mintak permit tuk bawak kucing terutamanye kalo kene naik kapal terbang... caranye u pegi je ke Gov Vet Cheras dekat bulatan Bandar Permaisuri tu.... and bg tau diorang nak buat Cat Passport.. Tapi you kene completekan medical coverage kucing2 u jg utk lg memudahkan urusan membawak kucing kemana sahaja... Vaccination and Deworming boleh buat terus kat vet tu, or kat vet lain and diorang akan updatekan you pet passport tu juga.. yg penting u bawa passport tu setiap kali u pegi ke vet or buat vaccination/deworming.. utuk urusan permit, u boleh tanye kat gov vet cheras tu jg.. camana nak mohon dan sebagainye.. :)

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 08-24-2010 02:18 PM
  • Join Date: 07-20-2010
  • Referrals: 0

All times are GMT +8. The time now is 01:00 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.