Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

prinz38i is on a distinguished road

prinz38i prinz38i is offline

Human :-)

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 25
  1. blackright
    01-30-2012 11:45 PM
    blackright
    Hi, the stray spaying and neutering, I'll need to know your full name, contact number, address, and roughly how many cats/ dogs u are feeding/ taking care of right now.
    We'll have to check with the participating vets schedule and make an appointment. AND YES, you'll have to send in the animal and pick up on time, according to the vet instruction. =)
  2. nur azua
    10-20-2010 02:24 PM
    nur azua
    ouh ok..thanks..;)
  3. nur azua
    10-19-2010 07:48 AM
    nur azua
    Hi prinz...nk tny leh x..gov clinic ade x wt test for FeLV or FIV?
  4. jern1788
    08-07-2010 05:24 PM
    jern1788
    oh...okay thanks nnt sy akan pergi kesana..
  5. ZuHRaH
    07-27-2010 10:00 AM
    ZuHRaH
    salam ramzee... pasal cat boarding utk raya season... ingat nak hantar 12 - 14 sept 2010.. available tak time tu?
  6. jern1788
    07-20-2010 04:23 PM
    jern1788
    hai...saya ada terbaca yg awak ada buat kad pengenalan untuk kucing kn?? so, kalau ada kad pengenalan tu kita boleh bw kucing pergi mana2 je ke?? maksud saya, saya student disini dan saya juga ada seekor kucing..saya akan cuti sem pada hari raya nnt dan akan pulang ke kampung..saya ada problem besar yg buat sy pening kepala iaitu kucing saya tak dapat di jaga oleh sesiapa sbb semua kwn pun balik kmpung..so, kalau blh sy nk minta tlg jasa baik sauadari untk ajar saya mcm mana nak buat kad pengenalan untuk kucing dan saya tak pernah deworm atau vaccine....
  7. Bouquet
    02-02-2010 01:35 PM
    Bouquet
    hi Ramzie,

    Thanx for fostering the 2 days kitten.... Kak Nurul SMS semalam.. kucing sue memang tengah nursing.. tapi dia 1st time jadi ibu.. rasa mcm susu dia tak banyak even anak2 dia sue kena susu kan.. haih.. bila kak kasi tahu. kesian sangat2.. tapi tak daya la... atleast dah boleh la tido lena malam nie.. klu tak Sue memang risau.. call segala kawan yang ada..
  8. xzacx
    01-29-2010 05:58 PM
    xzacx
    nearest vet kat mane ye?
  9. xzacx
    01-29-2010 12:05 PM
    xzacx
    salam ramzee,
    esok schedule wat ape? jln2 lg ke?
  10. aihachirobei
    01-13-2010 04:48 PM
    aihachirobei
    salam ramzie..
    u duduk area equine kan??
    ade order blackwood tak???
    klu u ade order blackwood leh tak klu sy kirim kat awk masa nak amek nanti erk??
    tq..

About Me

  • About prinz38i
    Biography
    I Provide Cat Boarding and Bathing with Special Price* :)
    Location
    Seri Kembangan

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 03-07-2015 08:32 PM
  • Join Date: 02-22-2009
  • Referrals: 2

Friends

Showing Friends 1 to 2 of 2

Contact Info

Instant Messaging
Send an Instant Message to prinz38i Using...
This Page
http://forums.petfinder.my/member.php?u=1212

All times are GMT +8. The time now is 05:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.