Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

chemonk is an unknown quantity at this point

chemonk chemonk is offline

Puppet Master~

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 11 to 20 of 27
  1. Penghulu
    10-08-2008 09:55 PM
    Penghulu
    Alaaa...tak yah nak gi umah kau pun tak per...takkan kau tak nak jumpa kami...open table kat warung pun okey beb...janji kita orang bleh gi melilau jap kemana2...
  2. Penghulu
    10-08-2008 02:42 PM
    Penghulu
    Chemonk...kami nak serang umah kau utk rhaya nie...bila kau ade umah...nanti aku ngan june nak rasa lomang PD...
  3. Penghulu
    09-25-2008 12:36 AM
    Penghulu
  4. Penghulu
    09-24-2008 11:09 AM
    Penghulu
    Hahaha...nasib...nasib...tak pe support je dulu...datang tidak tu masa menentukan...Neway Selamat Hari Raya...maaf kalau ada terlepas dan anda tersinggung selama berforum nie...
  5. Penghulu
    09-24-2008 10:27 AM
    Penghulu
    chemonk cepat support utk gathering tu...kau bukan jauh pon PD jek...
  6. Penghulu
    09-05-2008 10:40 AM
    Penghulu
    monk..ari tuh kau pakai tak guna minyak zaitun..kat sofa kulit yg kena cat..tu.
  7. Penghulu
    09-01-2008 05:51 AM
    Penghulu
    Yooo Chemonk Happy birthday Brother....
    May good things be hapenning to you
    from now on...


  8. Penghulu
    08-26-2008 05:46 PM
    Penghulu
    Aku punya Vee aje masih kitten.....dah dekat 5+ to 6 mths skg...Habis cuti merdeka ni aku nak spay dah tu.....tak yah tunggu lelama.....nanti susah lak..
  9. Penghulu
    08-26-2008 05:38 PM
    Penghulu
    Aiseyyy...rugi la itu macam...ingat dapat conggak2 dulu...sekor ker...
  10. Penghulu
    08-26-2008 05:12 PM
    Penghulu
    Chemonk...aper dah jadi kucing yang sarat nak beranak ari tu...? Kau dah rembat anak2 dia ker...

About Me

  • About chemonk
    Location
    Port Dickson
    Interests
    Sleep, DOTA
    Occupation
    cat's slave
  • Signature
    meoowwwwww~~

Statistics

Total Posts
Albums
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 11-20-2014 04:08 PM
  • Join Date: 08-13-2008
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 11

All times are GMT +8. The time now is 10:34 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.