Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

thini is on a distinguished road

thini thini is offline

PetFinder Guru

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 5 of 5
  1. Luna10
    01-17-2012 03:14 PM
    Luna10
    salam thini. saya da reply your message at http://forums.petfinder.my/showthrea...9245#post99245 .. do call me ASAP if you nak beli cage itu ya.. thank you.
  2. hafiz90
    06-16-2011 03:41 PM
    hafiz90
    Salam. Saya ada berita baik untuk anda

    saya menjual Blackwood dengan harga antara termurah di bahagian utara semenanjung utara.

    saya menjual blackwood adult dengan harga hanya RM11.00/kg manakala RM14.50/kg bagi kitten.

    sangat murah bukan???

    untuk tempahan anda boleh menghubungi saya melalui panggilan telefon 0125987438 atau sila ke blog saya dengan membuka mychildblackwood.blogspot.com atau google search 'mychildblackwood' untuk maklumat selanjutnya

    terima kasih
  3. nicotyyne
    01-08-2011 01:08 PM
    nicotyyne
    Hi thini.. u berminat nak beli Flushable Wood kak nurul tak? Kalo berminat, u nak share ngn i tak?
  4. euniceljw
    06-27-2010 12:52 AM
    euniceljw
    hello, are you interested in adopting a kitten? :)
    im from penang..
  5. Suhaimy
    12-29-2009 09:33 PM
    Suhaimy
    Wsalam. Cage tu mmg boleh je kalau nak buka. Cuma berat la sikit nak pikul sana sini. Sebab kayu tu mmg kayu yg berat/kukuh. Letak rimau pun boleh je tu. Berani tak berani je. Ada contoh design cage dr PVC (batang paip air) kat thread Cat DIY. Tgk2 la. Nak lg elok, guna skru2 utk semua sambungan cage camtu. Pastu senang la nak buka/pasang. Ringan pun ringan. Kalau minat boleh je kita DIY sama2.

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 12-03-2013 10:00 PM
  • Join Date: 07-10-2009
  • Referrals: 1

Friends

Showing Friends 1 to 6 of 6

All times are GMT +8. The time now is 03:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.