Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

nurkasih is on a distinguished road

nurkasih nurkasih is offline

~feline attaché

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 22
  1. origin
    02-09-2010 12:43 AM
    origin
    Sya perasan u nak cari kucen bengal utk breed, dah jumpa? Coz sya pon tgh cari2 tapi sekor je, yg spotted jantan kitten. Setakat ni d best sya dpt deal ialah RM650 dgn breeder dari Kedah. Pattern spoted and marble nya bole tahan gak tapi dgn harga tu kena pick up kat Kuala Perlis. So Klo u tau org yg jual bengal dgn harga ok, bgtau sya ye.
  2. aznor
    12-17-2009 08:58 PM
    aznor
    kak klau sya nak ebook pasal kucing tu boleh?
    ni email sy..
    aznor_aqwa92@yahoo.com
    thanks..
    tu pun klau ade lagi..
    bile2 pon x pe klau kak sibuk..
    kamsahamnida..
    :)
  3. aznor
    12-15-2009 01:05 PM
    aznor
    thanks kak..
  4. Fareen
    11-08-2009 08:23 PM
    Fareen
    hmmm tulah...Sian kuchng tu. mcm2 la petshop ni...

    Barf fareen beli. pet epicure supply. nak buat sendiri pun bole www.catnutrition.org Ada recipe. tapi Alicia punya recipe simple lagi. cuma blend semua parts ayam + tulang, campur red palm oil (utk tahan lama), sikit garlic (anti fleas), sikit sayur like carrots or broc (fibre). sikit kelapaparut for taste. cuma fareen x tau sukatan yg betul je..
  5. azraf
    10-21-2009 01:33 AM
    azraf
    Salam, Comel-comel kucing.
  6. cikentaru
    10-18-2009 11:35 AM
    cikentaru
    salam nur,i nk tnya u ckit nie...kat png,cucuk vaksin n deworm skali slalu brapa???
    kat mna ek...i g tnya kat pacific n sg dua,vaksin sja 40...
  7. Zarul
    10-16-2009 11:43 AM
    Zarul
    tanya sikit...ada tak no phone klinik peng aun kat penang
  8. adamyala
    09-28-2009 11:37 PM
    adamyala
    memang org tak cerdik la yang antar email camtu. Kalau kita layan, jadi sama la kita ngan dia kan..

    Dia tahu nur sayang sgt dgn bulus2 tu sebab tu dia ingat nak sakat. Ha'ah...nur memang vocal, tapi bertempat laa...sbb tu kak zai pun kdg2 join sekali ...kata org tumpang sekaki ? kehkeh !!!! mcm satu kepala jer kita nih

    kak zai pun bkn sumer org suka. Sebab kdg2 tak tahan jugak...sound gak juniors atau yang sama umur pun kene kaw kaw.... Org tak suka tak pe la...janji kita tak hipokrit kan...tapi pastu dekat nak raya mintak maaf laaa...sbb mende2 mcm perbincangan kat forum nih tak guna simpan dalam hati. Kak zai dah setahun kat sini. Mcm2 adaaaaa...
  9. adamyala
    09-28-2009 11:12 PM
    adamyala
    w'salam nur,
    Ishhkk..apa lak org tu email camtu ?
    mungkin dia ada baca thread nur yang kata nak kasi kucing percuma tu kot ? Masa yang nur tgh problem dgn adik masuk spital tu kan...
    padahal problem tu dah solved dgn bina cage besar kat luar kan ..

    Hmmm...ataupun ada forumer yang tgh sakit hati ngan nur
    ye la..nur ni agak 'vocal' jugak kan...mana yang tak tahan tu
    mungkin cari jalan nak sakitkan hati nur, atau buat nur gelisah

    kalau kak zai jadi nur, jgn pedulikan ...ignore saja email tu
    jgn balas, jgn marah dia jgn pedulikan langsung
    kalau nur marah dia akan dapat 'thrill' sbb berjaya buat nur marah
    just be 'a hard nut to crack'...
    just keep cool....ok..
  10. hashimi
    09-26-2009 08:45 PM
    hashimi
    shimi pun xbrapa tau sgt sal kucing tu. tp msa tgk kat siam baru2 ni grng giler. shimi mula2 igt nk bawak msuk malaysia. tp disbbkan kucing tu wildcaught, shimi trpaksa batalkan. tp mmg cntik kaler dier. kalo kita tgk bengal yg ader dijual kat mlysia, dia dah ilang sifat dier dlm utan tu. dah x sma sbnarnya ngan yg ori. yg yg ori tu liar sgt. kalo nk jinak pun mgkin taking time. kalo ader space yg luas kt umah igt nk try breed spesies ni. then parent dier yg ori kna lpas blik la dlm utan asal dier.

About Me

  • About nurkasih
    Biography
    .
    Location
    Georgetown, Penang Island~
    Occupation
    I am everything :)
  • Signature
    Curiosity killed the cat, but where human beings are concerned, the only thing a healthy curiosity can kill is ignorance.~Harry Lorayne

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 07-20-2015 03:31 AM
  • Join Date: 05-31-2009
  • Referrals: 4

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 42

All times are GMT +8. The time now is 01:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.