Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

Bouquet is on a distinguished road

Bouquet Bouquet is offline

PetFinder Buddy

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 74
  1. Felix The Cat
    08-09-2010 10:49 AM
    Felix The Cat
    Hi Sue,


    Yang kitzyme tu not sold by me but by one of the forumers Raef. He is selling 500 for RM45.00.
  2. sankyutech
    08-06-2010 02:59 PM
    sankyutech
    oooo balik tempat lama la ni
    tapi dah lama jugak akak tinggal DHL kan
    keje yang leh travel ni yg syok maa...makan angin jer
    dl masa akak p singapore saper yg jaga budak2 tu?

    insyaAllah ada masa nanti kita jupe leh lepak2 sambil minum2
  3. sankyutech
    08-05-2010 05:55 PM
    sankyutech
    sy pergi seminggu jer kak...
    akak selalu lama ke dekat singapore
    syok la keje macam akak leh selalu jalan2

    boleh jer nak saya jaga cuma kena kurung gak la sbb takut gado nanti

    akak baru lagi ke tempat keje baru ni?
  4. sankyutech
    08-05-2010 05:35 PM
    sankyutech
    ooo ye ker kalo cam tu best la akak leh travel mana2
    kalo akak travel budak2 tu mcm mana...pergi dengan family la erk
    tu la sy pn kekadang tak tahan dengan perangai diorg...
    nakal terlampau,tu br 3 ekor jer yg kecik
    kalo byk cam akak sy igt leh pengsan

    bahaya tu kak kalo heliza ada athma
    bulu kucing bisa bg org yg sakit cam tu
    sy pn terpikir gak kekdg nak bg org skit kucing2 sy ni
    cuma bila pikir kekadang sayang plak kan
    maklum la dah jaga lama

    senang betul akak dapat keje yer,
    kalo ada keje kosong cakap la dengan saya..hehe

    sy nnt nak p outstation ke jepun seminggu
    selamat kawan leh tlg tgk2kan budak2 ni
    kalo tak pening gak pikir mana nak letak budak2 ni
  5. sankyutech
    08-05-2010 04:50 PM
    sankyutech
    ye ker sy skang beli kat bukit tinggi jer
    senang erk akak dapat keje baru....tempat keje skang ni dekat mana?

    akak camaner erk bela byk2 kucing tu sy bela 6 ekor pn rasa penat nak melayan kerenah diorg ni
    sy bagi vitamin gak dekat diorg kalo nampak tak selera makan
    tp skang ni tgk diorg seme ok jer bulat2...
    anak2 tuah seme dah besar sama mcm sandy
    sandy plak yg kena buli

    aper nama vitamin tu kak?
    leh gak try bagi kat diorg..beli kat farmasi biasa pn ade ker
  6. sankyutech
    08-05-2010 03:44 PM
    sankyutech
    alhamdulillah ok jer kak
    lama betul tak dengar cerita kan
    sy bela lagi kucing macam dulu jugak cuma skang ada 6ekor jer
    anak si tuah sy bagi dekat kawan seekor
    sian betul kat si Baby..so skang ni nak kena bg perhatian lebih la dekat dia kan
    sy punya anak bulus tak de masalah sgt kak cuma tuah jer la lpas zass kan dia dl,
    dia jadi macam kurus...bulu pn cam tak sht tp bila mandikan dengan malaseb dia ok balik
    tapi berulang2 la...
    yang lain semua ok2 jer

    akak dah kerja tempat mana plak sekarang ni?
    akak still amik makanan dekat kak nurul ker?
  7. sankyutech
    06-23-2010 01:23 PM
    sankyutech
    hai kak

    lama tak dengar citer
    sy ok jer..akak camaner skang ni?
    cucu2 akak ok ker seme...mst dah besar kan
    nsy nyer seme dah besar2...nakal2 seme
    akak nyer seme skang ni dah berapa ekor tu?
    insyaAllah sy igt bulan depan nak order gak BW ngan kak nurul
    skang ni beli kat bukit tinggi jer...
    dengar nyer kak nurul leh cucu exotic
  8. shasafiera
    04-02-2010 09:49 AM
    shasafiera
    kak su, kita nak jumpa kat ne nanti, pondok polis berjaya park ke...kul bape?
  9. shasafiera
    04-01-2010 09:21 AM
    shasafiera
    ok kak, hubby dok minat bile citer psl e-cosway nie...sok kite citer.
  10. shasafiera
    03-31-2010 04:50 PM
    shasafiera
    akak bukak outlet kat N9 ke, klu camtu akak kena pindah kat sana lah...area mane tu? Kg sya pun kat sana juga.

About Me

  • About Bouquet
    Biography
    Not a cat person before but now I am so obsess with it
    Location
    Klang/Shah Alam
    Interests
    hug my cats
    Occupation
    Customer Service Manager

Statistics

Total Posts
Albums
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 08-17-2012 01:52 PM
  • Join Date: 06-20-2009
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 5 of 5

All times are GMT +8. The time now is 08:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.