Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

FurKids is on a distinguished road

FurKids FurKids is offline

Pets Are NOT Disposable

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 29
  1. ayyefresco
    05-31-2013 12:41 PM
    ayyefresco
    FK, nak tanya. kalau kitty 4 bulan sesuai makan apa ? apakah cara nak gemukkan kucing ? & boleh tak recomend antara evo & orijen ? apa beza dia ?
  2. bluecatdoor
    04-04-2012 03:55 PM
    bluecatdoor
    FurKids,
    Nak tanya.. garbage enzyme tu nak beli kat mana? Nak cakap ape kat kedai tu? Dorang memang panggil garbage enzyme ke?
  3. FurKids
    08-12-2010 03:31 PM
    FurKids
    Tak, saya tinggal banglo dengan tanah luas penuh privacy in a gated residential area. Apartment tu susah lah kawan, banyak benar cabarannya (ikut pendapat saya la).
  4. FyQa Kamarol Zaman
    08-11-2010 12:02 AM
    FyQa Kamarol Zaman
    hye....
    anda tinggal di apartment?
    apa kelainan menjaga haiwan di rumah teres dan apartmen?
  5. FurKids
    12-15-2009 12:47 PM
    FurKids
    Fathin: Sorry la kawan, tak cukup maklumat utk buat analisis keadaan ... elok jugak ambik gambar tempat makanan, litter box dan juga keliling kawasan kedua-dua tempat ini utk upload kat satu benang supaya kitorang semua dapat nengok dan bagi pendapat ... boley tak?

    Ayumisha: Tak pernah lah, buat carian Google pun tak ader, jadi rasa elok jangan beli at all ... stick to well known, reliable and tested brands. Kucing kesayangan tak leh ganti punyer ....
  6. ayumisha
    12-14-2009 05:16 PM
    ayumisha
    hye fk,nak tya u penah dgr cat food name cat eye tak??ok tak makanan tu??
  7. fathin
    12-10-2009 05:46 PM
    fathin
    salam furkids, nk tanye,macam mana nk ajar kucing kencing tmpt yg same?i dah sediakan litter box,tp die slalu kencing atas tempat food dier..
  8. FurKids
    12-02-2009 10:45 AM
    FurKids
    Azieazlie, saya dah jawab kepada mamyku melalui PM.
  9. azieazlie
    11-30-2009 05:05 PM
    azieazlie
    salam furkids, akk pun ada pertanyaan yg sama macam mamyku/lion king, pasal nutri edge super premium food .. akk baru bertukar ke brand nie... kucing2 akk berselera dan taik nya pun tak berbau sangat... cuma kalau tak menyusahkan furkids, akk nak gak tau pandangan furkids tentang nutri edge nie... tkasih...
  10. Lionking
    11-18-2009 10:30 PM
    Lionking
    hye furkids, juz nak tanya, nutri edge super premium food bagus x utk kucing,? i bru pkai sminggu je, so far my cat Bee ske sgt mkn tu, tp yg sekor lg Lula xnk lgsg,nk mkn sportsman jer. Kalu mmg bgus nak pkai trus la utk bee sbb dia x selera sgt mkn sportsman, ni ingredientnye,

    For kitten :
    Chicken Meal, Brown Rice, Chicken Fat (Naturally Preserved with Mixed Tocopherols), Oat Groats, Dried Beet Pulp, Egg Product, Hearing Meal, Brewers Dried Yeast, Lecithin, Flax Seed Meal, Fish Oil, Phosphoric Acid, Potassium Chloride, DL Methionine L-Lysine, Calcium Carbonate, Salt, Kelp Meal, Lactobacillus Acidophilus Fermentation Product Dehydrated, Taurine, Glucosamine, Yucca Schidigera Extract, Vitamin E Supplement, Niacin Supplement, Vegetable Oil, Biotin, Thiamine Mononitrate, Pyridoxine Hydrochloride, Vitamin A Acetate, Riboflavin Supplement, d-Calcium Pantothenate, Vitamin B12 Supplement, Citric Acid, Menadione Dimethylpyrimidinol Bisulfite (Source of Vitamin K Activity), Vitamin D3 Supplement, Folic Acid, Potassium Chloride, Ferrous Sulfate, Zinc Sulfate, Zinc Proteinate, Iron Proteinate, Zinc Oxide, Copper Sulfate, Manganese Sulfate, Manganese Proteinate, Copper Proteinate, Manganous Oxide, Sodium Selenite, Calcium Iodate.

    For all life stages:
    Chicken Meal, Rice Flour, Ground Corn, Corn Gluten Meal, Chicken Fat (Preserved with
    Natural Mixed Tocopherols), Wheat Flour, Dried Beet Pulp, Herring Meal, Egg Product, Natural Flavor, Brewers Dried Yeast, Lecithin, Salt, Calcium Carbonate, Potassium Chloride,
    L-Lysine, DL Methionine, Ascorbic Acid, Taurine, Vitamin E Supplement, Niacin Supplement, Biotin, Thiamine Mononitrate, Pyridoxine Hydrochloride, Ascorbic Acid, Vitamin A Acetate, Riboflavin Supplement, d-Calcium Pantothenate, Vitamin B12 Supplement, Citric Acid, Menadione Dimethylpyrimidinol Bisulfite (Source of Vitamin K Activity), Vitamin D3 Supplement, Folic Acid, Ferrous Sulfate, Zinc Sulfate, Zinc Proteinate, Iron Proteinate, Zinc Oxide, Copper Sulfate, Manganese Sulfate, Manganese Proteinate, Copper Proteinate, Manganous Oxide, Sodium Selenite, Calcium Iodate.

About Me

  • Signature
    "We organized in the past to make Trap-Neuter-Return possible. Today, we organize to make Trap-Neuter-Return the norm and to end the unnecessary killing of cats in animal shelters across the country and provide humane care." - Alley Cat Allies

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 11-25-2010 09:52 AM
  • Join Date: 09-15-2008
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 17

All times are GMT +8. The time now is 11:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.