Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

sankyutech is on a distinguished road

sankyutech sankyutech is offline

tuah,fifi and sandy

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 97
  1. Bouquet
    08-21-2010 12:00 PM
    Bouquet
    San,
    Kasi tak Vit Kitzyme kat kucing2 San.. Ada member petfinder jual murah 500pcs RM45/aje.. klu beli kat petlover 600pcs Rm64.00
    Dia pun orang Klang.. Nak order tak sekali?

    BW tak nak order keh bulan nie akk order 2 bag.. San, klu ambil Kgs akk boleh tlg collect pada kak nurul..
  2. Bouquet
    08-12-2010 12:50 PM
    Bouquet
    San,

    Nak order BW tak bulan nie.. Kak nurul dah open order utk Sept..
  3. Bouquet
    08-06-2010 12:05 AM
    Bouquet
    kira masuk balik company lama.. DHL nie dulu diaorang transfer akk gie menara TM,bangsar tak sangup nak kerja sana so decided resign la cari kerja lain.. then hari tuu head hunter call kata interested tak nak try interview senior position.. Akk kata ok la.. lepas sehari HR diaorang call, then terus la

    Baru sebulan masuk, tapi dah kena gie JB 3 hari then singapore 1 week.. Regional office kat sana so selalu la kena melawat. hehee
    Bila2 senang jom la jumpa kluar makan keh.. minum aje keh?
  4. Bouquet
    08-05-2010 05:46 PM
    Bouquet
    Wah !! Lagi jauh Jepun... Akk ulang alik pun Sinagpore aje.. hehehe

    Klu akk travel, San tolong jaga ya ! akk bayar upah bording la.. Mkn & pasir dia akk supply boleh?

    Klu nak akk jaga boleh jak tapi mula2 diaorang kena duduk dlm cage.. takut jumpa 13 ekor tuu kang.. masing2 tunjuk samseng lak..hahaha
  5. Bouquet
    08-05-2010 05:09 PM
    Bouquet
    San,

    Klu beli kat Bkt Tinggi mahal la..
    Tempat kerja baru kira jauh kat section 23 S.Alam, tapi company kasi petrol card dengan Touch & Go (tak kisah la jauh lagie hahaa)

    Aduh mak!!! jangan cakap la, klu dulu hitam& kunyit 2 ekor aje kan.. so diaorang tak nakal sangat tak banyak geng.. Yang batch nie total 8 ekor (jarak anak baby dengan Anees 1 bulan aje)...
    Bila balik kerja rumah dah mcm kapal karam.. klu nak kira tak tahu berapa pinggan mangkuk , periuk belaga dah habis hancur.. mcm anak tarzan semua..nakal la San, dah tuu Jantan 3 ekor aje betina, yang betina pun dah jadi Jantan la..

    Rasanya dekat kawasan tuu semua boleh dengar suara akk terjerit2.. terlolong2..hahahahaa

    Nak kasi orang sayang gila.. skrg nie pun problem tempat baru nie selalu kena travel gie Singapore.. Akk kena jugak cari orang boleh jaga 13 ekor, klu lain kali kena travel lagie.. mana ada bording ler ambil 13 ekor ya?

    Haliza pulak dah kena mcm astma teruk bila balik rumah, hari tuu sampai kena masuk wad.. Doctor nasihatkan akk let go kucing klu tak nanti Haliza akan lagie teruk/. Sanggup akk letak haliza kat rumah mak daripada nak let go dioarang semua San.. Sayang...

    Bulan depan San ambil la 1 bag BW (tahan tak 2 bulan) boleh akk ambilkan sekali terus 3 bag..
  6. Bouquet
    08-05-2010 04:29 PM
    Bouquet
    San,

    Akk skrg order 2 bags adults utk 2 bulan (cukup2). Bulan nie tak order la.. Bulan depan baru ambil 2 bags.

    Akk skrg kerja kat DHL. Kuning lak makin gemuk lepas zass, bulu dia pun gugur gak dekat bahagian bontot dan sekitarnya..haaaa

    cuba kasi vitamin Kitzyme itu pun kalau dia suka makan tablet la.. klu tak bagi jenis liquid. Doctor Thomas kasi vitamin kanak2, hari tuu akk koyakkan label baru perasan multi vit budak2, gie tanya dia .. dia kata boleh, so lepas tuu akk beli kat farmasi aje la...
    Lepas kasi Vit bulu semua nampak lembut.
  7. Bouquet
    08-05-2010 01:03 PM
    Bouquet
    San,

    Ape khabar.. Lama tak dengar cita. Bela kucing lagie tak? Dah htr diorang gi vacine ? akk belum lagie, bulan lepas dah kerja tempat baru tak leh tak mengulau mcm dulu lagie jadi susah nak htr gi vet.. UPM (Bangsar lak) Dr Neto dah retired. semua dr baru baru..mcm tak ada experience lagie..
    Baby baru baru nie mcm lumpuh.. bukan mcm tapi lumpuh tak leh jalan asyik tebaring aje.. makan kita kena suap paksa.. Itu pun kena makan AD wetfood aje.. dah ler makan keras mcm tak ler nak kunyah lagie.. bawa vet UPM dengan Thomas kata tak ada ape ape nak suruh buat full examine.. mak.. mana ada duit..
    dia kencing kat tilam.. balik nak kena bersihkan, rasa mcm tak larat dah tapi sayang punya pasal kita kena kuat kan semangat kita ..
    2-3 hari nie.. dia cuba bangun jalan tapi mengigil2 lagie tak kuat ..

    Bukan senang nak jaga kucing kan?
  8. Felix The Cat
    06-23-2010 01:30 PM
    Felix The Cat
    Tu la... San menyepikan diri... sampai hati :-(
    Memang best dapat cucu Exo San.
    Mereka bulat dan sangat gemuk @ baby giant he..he.....
    Ada tiga ekor.... itam putih (macam pakai topeng), solid black dan grey and white.
    Akk lum pasti kalo betina or jantan tapi tengok macam dua jantan dan seekor betina atau sebaliknya.
    Alhamdulilah dengar cucu San ok dan juga Hugo.
    Tolong kiss Hugo untuk akk ye....
  9. Felix The Cat
    06-22-2010 09:55 AM
    Felix The Cat
    Salam....

    Lama tak dengar berita.
    Akk baru dapat cucu Exotic Shorthair.
    Gembiranya akk, akhirnya dapat cucu juga.
    Cucu san pe khabar?
    Si hugo macam mana?
    Dia ok tak?
  10. Bouquet
    06-21-2010 02:00 PM
    Bouquet
    San,

    Lama tak dengar cita.. sihat tak? Anak2 semua cam neh.. sure dah besar kan....
    Dah tak order BW lagie keh.. Akk ambil terus 1 bag.. tengok duit la.. kalau mampu 2bag terus tahan 3 bulan..

    Klu San nak akk tolong collect kat Akk nurul.. boeh aje...

About Me

  • About sankyutech
    Location
    klang valley
  • Signature

    tuah....fifi....sandy....jebat....bulat....pinky

Statistics

Total Posts
Albums
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 09-24-2010 07:02 PM
  • Join Date: 10-17-2009
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 5 of 5

All times are GMT +8. The time now is 02:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.