Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

EndlessLuv is on a distinguished road

EndlessLuv EndlessLuv is offline

Animal Lover

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 4 of 4
  1. Felix The Cat
    06-01-2010 04:36 PM
    Felix The Cat
    Oic...
    Kalo kitten akk ada la.
    Adult tak ada la.....
    Boleh no hal punya.
    Apa apa inform je ye....
    Thanks.
  2. Felix The Cat
    06-01-2010 03:41 PM
    Felix The Cat
    Hi Nabila... cantik nama he..he....
    Nabila nak beli adult ke kitten?
    Kalo kitten akk leh bagi sample sikit la...
    Kalo adult akk tak ada pula
    Bab order tu memang boleh.... :-)
  3. Felix The Cat
    06-01-2010 03:06 PM
    Felix The Cat
    Tak semua kucing sama Endlessluv. Ada yang boleh terima dan ada yang tak boleh terima. Masa mula akk tukar memang kucing tak nak makan tapi oleh sebab lapar punya hal last last ok je. Dah tu baru baru nie tukar dari adult ke kitten. Pun sama... mereka tak berapa suka ngan kitten tapi lama lama dah ok. Bagi pendapat akk, better Endlessluv beli sekilo dulu. Cuba ngan kucing kucing Endlessluv. Kalo mereka boleh terima baru la Endlessluv beli ngan banyak he..he....
  4. Felix The Cat
    06-01-2010 02:38 PM
    Felix The Cat
    Hi Endlessluv,

    Kalo nak order tu memang boleh tapi quota untuk sharing untuk BW Adult dan BW kitten dah penuh la.... Kalo nak order satu kampit boleh la he..he.... Kalo tak tunggu next order.

About Me

  • About EndlessLuv
    Location
    Seri Petaling KL

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 07-15-2011 08:49 PM
  • Join Date: 04-14-2010
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 4 of 4

All times are GMT +8. The time now is 07:23 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.