Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

kyoko_kiddo is on a distinguished road

kyoko_kiddo kyoko_kiddo is offline

PetFinder Buddy

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 4 of 4
  1. newbie
    09-06-2010 10:14 PM
    newbie
    Hi kyoko_kiddo.

    Thank for the info. May I know how much is the price for Purebreed MC that u bought dari Pusaka Rimba. Sorry kalo tanya just nak buat budgeting. Betul ke MC dari Imakatz x bagus? Yela saya dengar harga RM6k sekor pun saya terkejut, sbb saya x nampak pun kucing MC dia yg ada Title Champion, even show dia haritu pun xde MC dia masuk show kan.
  2. newbie
    08-16-2010 05:01 PM
    newbie
    Hi Kyoko_kiddo, minggu lepas saya pegi kedai Imakatz, saya tanya harga Maine Coon, skrg dah dijual RM6k seekor. Betul ke harga Maine Coon macam tu? Sbb berminat juga dgn Maine Coon. hehehe
  3. kyoko_kiddo
    06-11-2010 08:53 PM
    kyoko_kiddo
    sy tau harga de mmg around that price. but klu jadi sy ingat nak amek sepasang samada norwegian or maine coon..n perhaps dpt yang tidak dikasikan..and of coz wit cert. boleh x email kat sy pic2 norwegian n maine coon yg ad yg available??btw sy pnh pg imakatz n borak2 ngan en ismail tue..wat prob wit him act?
  4. DJSNAZ83
    06-11-2010 04:37 PM
    DJSNAZ83
    Hi..my name is Ej too...Salam perkenalan...i pon nk kena tau brapa bajet u..as u notice la, harga purebreed cat bukan murah...at least 2 ekor (maine coon + norwegian) with cert will cost u about rm9,000-10,000...if u rasa u mmg ready to that bajet, let me know...dont worry..they are all my friends..org lama breed in our country. no cheater or animal abuser.

Statistics

Total Posts
Albums
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 11-01-2010 07:51 PM
  • Join Date: 06-11-2010
  • Referrals: 1

Friends

Showing Friends 1 to 1 of 1

All times are GMT +8. The time now is 12:23 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.