Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

Fareen is on a distinguished road

Fareen Fareen is offline

Cat Slave

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 31 to 40 of 46
  1. Fareen
    11-04-2009 09:36 PM
    Fareen
    hmmm ni yg geram ni. umur cat tu berapa? dah mcm kes Dexter dah ni...kalau dah besar cat tu sure x de org nak. Ada try mintak kurang x? mcm Fareen dulu ckp, u dah simpan 2 taun x de org beli kasi I jagala. tapi dia x kasi pun. so u beli. if dia kasi kurang, u beli and put for adoption la. kes kucing cam ni kesian cos bila dah mahal haram org x beli...stray cats tu maybe org kesian, amik, cos free kan? sedih...
  2. nurkasih
    11-04-2009 08:33 PM
    nurkasih
    Fareen semalam I nampak satu kucing jantan all white..DLH.. kesian dier...i rasa dah dalam cage da more than half a year.. nak ambik tapi mahal dia letak...600..pastue tak da sapa nak jaga....
  3. Fareen
    11-01-2009 06:38 PM
    Fareen
    hmmm u kena masuk pet listing tu. create pet profile. kat forum x de jual pet.
  4. nazamohd
    11-01-2009 03:22 PM
    nazamohd
    hai fareen.. i nk tanye ikit...camana kita nk promote pet kita kat for sale dlm ni ye...
  5. Fareen
    10-29-2009 05:37 PM
    Fareen
    EJ! tak leh! sbb ari ni onlyne pakai phone and x de chat on phone. email kita kat fareend@gmail.com !!
  6. DJSNAZ83
    10-29-2009 05:11 PM
    DJSNAZ83
    fareen, on9 windows live messenger..ade berita neh
  7. Fareen
    10-17-2009 10:06 AM
    Fareen
    BARF I simpan freezer tahan berbulan bulan tapi Fareen beli stock seminggu sekali supaya fresh. 1 week pakai 3 pek utk 2 ekor tu. pada fareen jimat cos if beli fussicat (yg bulus ni sukeeeeee sgt) seminggu dah rm28 utk 1 cat cos my cats prefer wet food. yela, kalau pakai BARF ni kucing x gemukla cos pure protein and no preservatives. tapi rasa dia kurenggg la mcm kita on diet, kurang haram kurang gula hehe. so once a week I kasikla fussiecat and treats pun I kasik. treats I saja je kasik yg bukan menyihatkan punya haha. Nama pun treats :p
  8. adamyala
    10-17-2009 09:16 AM
    adamyala
    BARF tahan berapa lama ? letak kat freezer ke, letak je dlm fridge tu ? Akak tak pernah beli. Kalau yaya dari kecik kasi BARF mesti peyut dia tak geleber camtu kan.
  9. Fareen
    10-16-2009 11:36 PM
    Fareen
    o ye ke?? Tula kita pakai mknan import kan? fareen punya Ada lgi satu pek. my cats x mkn kibbles byk cos diorang suka barf lagi. kalau kibbles mkn sikit sgt. pastu diorang kdg campur iams sikit cos actually diorang prefer iams hehe. sophie ngan dex mknan x byk kerenah sgt janji kibbles fresh..esok fareen gi pet epicure amik barf. betulla Fin. cute kan?? dia Ada fin, faith and Gideon. faith tu cam sophie sikit. colour pointed. tak tau Ada lagi tak
  10. adamyala
    10-16-2009 10:18 PM
    adamyala
    olaaa...Fareen....tadi kak zai gi pet epicure, jumpa olivia dan dapat dukung,cium dan belai fin. *betui tak ejaan tuh?* Beli addiction salmon bleu betul2 ada satu pack je. kak zai dah rembat that miserable one, last pack. Olivia ckp mmg takde stock, org2 kat singapore pun tgh panic stock durang running very low. Winners pet tmn tun tempat kak zai selalu beli pun tade, pet safari ikano, ada yg satu jenis lagi tu, yg daging, bukan salmon. addiction viva la venison namanya.

    cepat cepat cari stock addiction...kesian sophie nanti bulu jatuh tukar makanan kalau takde ration dia...

About Me

  • Signature

    Proud mummy of Sophie / Dexter / Yuki / Heidi / Optimus

    Feed your cats BARF!
    www.catnutrition.org

Statistics

Total Posts
Albums
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 08-05-2010 11:43 AM
  • Join Date: 10-12-2009
  • Referrals: 1

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 26

All times are GMT +8. The time now is 08:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.