Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

hatemetoday is on a distinguished road

hatemetoday hatemetoday is offline

PetFinder Guru

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 101 to 110 of 171
  1. Penghulu
    09-08-2008 12:15 AM
    Penghulu
    laaa..patut pon memang laa kecoh bende org tak paham..hehehe...memang alia asal sana, raya ni pon dia balik sana...biasak la dia geng kamcing abg tom saufee dan camilia tu, mena nak peraga org len punya, org kampung dia...
    ehhh...kacak bukan tuk lelaki ke..? cantik baru pompuan..tunggang langgang le plak bahasa s'wak ni...
  2. hatemetoday
    09-07-2008 07:17 PM
    hatemetoday
    hahahaha...gago tuh cam...ala cam kita selalu sbot mcm kecoh la lu mat..hahaha camtu lah...owhh alia jally tu oang sinun ...errmmm...masa saya join dua tahon lps dia still kat situ...suka tengok style dia dgn kain motif pua kumbu yg dia selalu pakek...kacakkk...
  3. Penghulu
    09-07-2008 04:19 PM
    Penghulu
    Hakhakhak...besan..jgn marah ehh..saya men bedal jek..saya tak arif bahasa loghat kat sana..saya tak pasti tu cakap..iban, bidayuh atau melanau ke..saya sebat jek..dulu pun waktu saya selalu kat sana kengkawan bantai gelak bila dengar saya madah s'wak..saya men sebut je sampai dia org garuk pala mikio ape benda la mamat ni nak cakap..sampai kecek kelate pun saya selit kan..hahaha..sampai biras saya si alia HM jali tu panggil saya ni gagoo...gagoo tu apa besan..? aduusss
  4. hatemetoday
    09-06-2008 07:12 PM
    hatemetoday
    doktor tu yg soh saya masuk ot room temann kan Emil so that Emil tak panik...lps dia dah tido saya pon keluar...hee hee..oang sghawak sbot ayah - bapak jek...apai tu iban...wakakkakaka...

    a
  5. Penghulu
    09-06-2008 10:45 AM
    Penghulu
    sib baik bebudak ni dah kemas kan..ada ke nangis2 smpai cam tu..pulak..
    tak yah lah nengok sampai ke surgical room, tggu kat luar jer kan boleh..tapi anak kalau nak khatan nanti apai nya aje teman kan cukup..besan tak yah la pegi..
  6. hatemetoday
    09-06-2008 10:29 AM
    hatemetoday
    aduii tu yg saya pikir kan sekarang nih...mcm mana la rupa dia berkhatan sok...ttentu2 akuu yg mengalir air mata tengok dia kena injek sgale...sedangkan hari tu buaang bisul ..aku pulak beria nanges tengok dia ditidurkan dlm bilik ot tuh...doktor pon tegelak...its a small incision only la mummy kata dok tuh...pastu dia soh aku keluar dari situ tak tahan nengok aku lap2 air mata
  7. Penghulu
    09-06-2008 10:15 AM
    Penghulu
    hikhikhik klako la dia...tapi elokpujuk bebaik biar sok tak susah..anak saya yg kecil tu dulu pernah nak katan sekali..bila dah inject bagai bila nak zasss dia meraung tak mo..
    balik bawak kabas jer ngan 7 og sepupu dia...
    pastu bila selang 3 tahun kena pujuk dia cukup2 untuk khatan...
  8. hatemetoday
    09-06-2008 10:10 AM
    hatemetoday
    memang dia serik...dia dah ckp tamo duduk hospitl lagik...hihihiii
  9. Penghulu
    09-06-2008 10:04 AM
    Penghulu
    hahaha..mau serik dia sok2 tu kalau ada kena apa2...jgn mau lari dari umah gamak nyer...
  10. hatemetoday
    09-06-2008 10:02 AM
    hatemetoday
    dah ok alhamdulillah..tu yg mase gathering tu dah hari ke4 lps kena opt.

About Me

  • About hatemetoday
    Biography
    We are the Syaiful's ..Mama to Emil and Tasha..coolie to Meekee, Boy, Amad, Itam, Acap and Melo..
    Location
    Lumayan, Tasik Permaisuri
    Interests
    nothing particular...tido pon hobbi gak...the best therapy...
    Occupation
    kuli boss
  • Signature
    Meekee.Boy.Itam.Amad.Acap.Milo.Mimi

Statistics

Total Posts
Albums
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 05-14-2015 11:57 AM
  • Join Date: 08-08-2008
  • Referrals: 1

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 25

All times are GMT +8. The time now is 10:44 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.