Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

aznor is on a distinguished road

aznor aznor is offline

PetFinder Guru

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 16
  1. aina.mj
    10-08-2010 01:09 PM
    aina.mj
    sama2 kembali...terkenang mata baby yg bulat dan perangai dia yg lucu.kekeke...manja lak suka kna plok.apa pun harap diorang menggembirakan aznor dan famili
    adik akak kat kolej mahsa.dia amik diploma medical imaging.sekarang dah sem5.
    aznor nanti nak wat ijazah perubatan lah ya?cayok2 taw
  2. aina.mj
    10-07-2010 12:12 AM
    aina.mj
    bagus lah...study hard and study smart.adik akk ada kat mahsa area citu gk..hehehe..ok la take care...masa cuti ne la nak rehat puas2...kiz untuk manja dan baby.rindu la kat diorang bila tengok comel dah besar.tentu diorang pun dah besar.tima kasih jaga diorang ngan baik.kem salam mak abah ya.
  3. aina.mj
    10-05-2010 11:08 PM
    aina.mj
    ya allah..comelnya...hehehe jadi atok muda la ya.tahniah...aznor ada facebook?akak punya atas nama aina mokhtar.asal2 akak nak ada 2 ekor je kcg,ebam dan comel adik beradik baby.tah macam mana terpelihra SAM sepupu baby dan pastu abah akk jumpa kitten ne umo dlm 2 hari.mak die abandon,so akk pon bela now dah 6bln nama MULAN.akk download pic diorang sume kat fb.
    aznor sekarang sambung study apa?
  4. aina.mj
    10-05-2010 12:28 PM
    aina.mj
    akum aznor...apa khabar sekarang?dah lama xdgr cita...apa khabar manja dan baby?baru2 ne akak bawa comel masuk catshow.hehe sesaja je try.apa2 aznor msg akk kat 0196679772
  5. crool
    12-12-2009 03:44 PM
    crool
    x dpt lg.......nape?
  6. Fareen
    12-08-2009 06:44 PM
    Fareen
    Kak Farewn x surelah. Better u tanya Bro Furkids. Dia pandai ban medical nih
  7. Felix The Cat
    12-08-2009 06:14 PM
    Felix The Cat
    Welcome
  8. Felix The Cat
    12-08-2009 05:53 PM
    Felix The Cat
    Its better you campur clorox tu ngan air sekali. Jimat kerja he..he...
  9. Felix The Cat
    12-08-2009 05:48 PM
    Felix The Cat
    Clorox tu you kena campur ngan air. Four capfuls of clorox dan setengah air dalam baldi. Masa mop tu elok la kucing tu di kurung di cage. Bila dah kering baru kuarkan. Kalo you nak disinfect rumah sebab takut penyakit berjangkit seperti fungal atau FIP you kena cuci litter box dan tempat makan dan minum juga. This is to kill the germs. But please make sure you rinse betul betul especially tempat makan dan minum kucing tu.
  10. Archinie
    12-05-2009 01:40 PM
    Archinie
    SPM?? Akak dah tggl 12thn dah.hehehe..Good Luck for ur SPM yea dik..

About Me

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 06-21-2013 01:04 AM
  • Join Date: 11-03-2009
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 18

All times are GMT +8. The time now is 08:10 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.