Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

rozzygee is on a distinguished road

rozzygee rozzygee is offline

PetFinder Guru

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 101 to 110 of 154
  1. rozzygee
    02-19-2009 10:03 PM
    rozzygee
    la la la la la..
  2. adamyala
    02-18-2009 10:39 PM
    adamyala
    Gee...memang laa...ada kalanya kita rasa tersangat bosan. Faham sgt ni. Relax je dulu ok. Nanti dah ok sembang2 lagi kat sini .
  3. rozzygee
    02-18-2009 03:48 PM
    rozzygee
    bosan..
  4. adamyala
    02-17-2009 09:21 PM
    adamyala
    wakaka..!!!! Gee..apa laju sgt gelek tuuuuu...slow sket Gee...nanti tergeliat urat pinggang nayaaaaa...
  5. adamyala
    02-17-2009 03:36 PM
    adamyala
    takde la camtu Gee..zai kasi yang dua ni dan terus ok. Ada jugak kwn2 komplen, kucen durang tanak makan nutri-stat sebab mcm colgate hehehe. Ada pulak yg suka paste and tak suke tablets. mcm2 kerenah anak2 bulus ni. Brand lain pun banyak lg tapi zai tak pernah cuba.

    Bareen mmg buat home cooked food untuk anak2 dier. Sifu Bareen pandai mcm2. Sejahtera betul idup dia. Patut la dapat no 1 *di hati Gee*
  6. adamyala
    02-17-2009 01:42 PM
    adamyala
    Gee...zai kasi kitzyme (tablets) dgn nutri-stat (paste)
    so far ok jer durang sesuai dgn dua jenis supplement tu.
    ni gambarnya

  7. adamyala
    02-16-2009 09:42 PM
    adamyala
    kihkihkih...mana lak Gee merapu ....Gee cuma meraban jer....kehkehkeh...

    takde hal la Gee...grey hair sikit2 tuh...natural hilite tak yah gi letak hilite memahal warna kunin tu...kita punyer hilite lagi kelasss..takyah bayo satu sen pun..Allah Taala kasi percuma jer..buat peringat yang kita ni dah tuer...hehehe zai pun ada natural hilite tuu...*haa kau...kan dah ngaku ..

    Yeahh.....Gee nak pencen awal....
    boleh kita gi jenjalan sama-sama Gee....sambil kita jenjalan boley merapu meraban berdua..hehehehe
  8. adamyala
    02-16-2009 02:46 PM
    adamyala
    adush...cakitnyerrrr..kene babab ngan Gee...eeiii ada gak persamaan kita yek...zai pun suka mengait gak. Ada nampak hasilnyer kat dalam bilik tidur, alas meja makan dan chair-back sumer zai wat sendiri guna benang 'minlon family' yang kasar sket tu. Masa tu zai tgh sakit....tak leh wat keje berat. Mengait jer keje. Time tu lom reti berforum lagik tapi zai terus berhenti mengait bila my sister ckp jgn mengait lagi sebab nanti uban tumbuh banyak kat ateh kepala. Hahahah...terus berhenti Gee...takottt...nanti rambut penuh ubann...

    nanti kalau Gee berjaya buat bunga mcm kat blog ann tu...tunjuk kat zai ek? nak tengok gaks....ayu ke tak bunga Gee tuh...
  9. adamyala
    02-16-2009 01:52 PM
    adamyala
    Hehehe....tau ler...solid molid lagi tu....tanak ngaku jer..hihihi....*terdengo dengo Gee selalu nyanyi lagu saloma...pandanglahhhhh..lihatlahhhhhh.....{s hy}

    Gee...zai kalau wat bunga embroidery zai tak pandai langsung. Tapi dulu zai selalu wat patchwork. sampai kat umah ni memacam barang patchwork zai buat sendiri. pantang nampak kain perca...mesti jadi part of blanket, comforter dll. bertahun zai buat tu...now dah berhenti...sebab dah tak nampak nak menjahit *wakaka...daku dah tua lar....*
  10. adamyala
    02-16-2009 12:30 PM
    adamyala
    Gee..nak itot zai ??? jom ler...kita gi jenjalan keh keh keh
    OK la tu depa dah stat makan ayam kukuih.....
    nanti badan pun solid2 mcm Gee....hahaha mcm tu kan ???

About Me

  • About rozzygee
    Biography
    Owner of 13 cats now..
    Location
    Selayang Heights
    Interests
    Graphic, Crafting
    Occupation
    Gomen
  • Signature
    The way you handle the problem that matters most not the quantity of problem solved.. (http://dearcats.blogspot.com)

Statistics

Total Posts
Albums
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 10-03-2011 05:03 PM
  • Join Date: 12-25-2008
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 23

All times are GMT +8. The time now is 01:55 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.