Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

hatemetoday is on a distinguished road

hatemetoday hatemetoday is offline

PetFinder Guru

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 11 to 20 of 171
  1. adamyala
    08-14-2009 10:18 AM
    adamyala
    salam Ina ....dah abeh ke ganti pose ?? hehe

    yong posa penuh tahun lepeh..ijak payah ganti ..

    weekend ni yong nak roper ini je haa....zzzzzzzzz

  2. Mia_Katz
    07-02-2009 03:40 PM
    Mia_Katz
    kak hate pegi ke petworld kat midvalley?
  3. Mia_Katz
    04-28-2009 11:48 AM
    Mia_Katz
    saya nak gi anak jap ... sat lagi saya call
  4. Mia_Katz
    04-28-2009 11:14 AM
    Mia_Katz
    ok kak thanks. kata2 akak 2 redakan sikit jiwa celaru saya ni
  5. Mia_Katz
    04-27-2009 10:27 PM
    Mia_Katz
    kak hate
    kalau ade yang sedekah kat budak kecik tapi buatnya die tak panjang umuq macam mana?
    duit yang dah disedekah 2 macam mana?
    saya serba salah lah... tapi kalau boleh memang nak baik kan budak kecik ni...
    kalau die dah elok nanti, saya kene put 4 adoption budak ni... saya tak boleh nak jaga die. kuota saya dah cukup.
    macam mana ye kak hate? any suggestion?
  6. adamyala
    03-31-2009 08:52 AM
    adamyala
    Ate....aper habo kome weihhhh.....
    teman nganto kucen itam ni ha....kome gemo ker ...
    bunger ros tu nyebok jer...
    kalu tak nak bak le balik...kihkihkih..!!!!


  7. adamyala
    03-04-2009 06:05 PM
    adamyala
    Ishh..Idok ler buh dlm mekanan dema. Teman emel2 ngan breeder kucen yg video mandi kucen kat thread teman tuh (dah mandi kucen ke belom ?)...dia bagi tips, bilasan ayo mandi terakhir tu letak 2-3 sudu makan ACV. Nanti shampoo pun elok bilehnyer. Kata dema shampu yg tak sempurna bilehnyer..buleh buat kulit kucen tu jadi gate. Ate bergaru-garu je ler dema. Ate gitew le kesahnyer. Tapi Gee ckp dia sapu kat bdn kucen buat hilangkan kurap. Sebab kucen Gee dia rescue strays kan.
  8. adamyala
    03-04-2009 05:43 PM
    adamyala
    salam Ina...bestnyer kalau ada sistem mcm ni kat umah kita ek ?
  9. Mr & Mrs Mondok
    01-19-2009 01:30 PM
    Mr & Mrs Mondok
    .:: Dah... Dah... Dah reply pon... Huhuhu!!! Sedey...

    Itu gambo lepas raye arituh, nk g kendurik kawen kawan... Hahahah!!! ::..
  10. Mr & Mrs Mondok
    01-19-2009 01:13 PM
    Mr & Mrs Mondok
    .:: Gambo yg mana kak??? Yg baju memerah tuh ke??? Huhuhu... ::.

About Me

  • About hatemetoday
    Biography
    We are the Syaiful's ..Mama to Emil and Tasha..coolie to Meekee, Boy, Amad, Itam, Acap and Melo..
    Location
    Lumayan, Tasik Permaisuri
    Interests
    nothing particular...tido pon hobbi gak...the best therapy...
    Occupation
    kuli boss
  • Signature
    Meekee.Boy.Itam.Amad.Acap.Milo.Mimi

Statistics

Total Posts
Albums
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 05-14-2015 11:57 AM
  • Join Date: 08-08-2008
  • Referrals: 1

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 25

All times are GMT +8. The time now is 07:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.