Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

Melocy is on a distinguished road

Melocy Melocy is offline

Animal Lover

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 5 of 5
  1. Melocy
    08-06-2010 11:45 PM
    Melocy
    Thank azua
  2. nur azua
    08-06-2010 11:38 PM
    nur azua
    melocy, sy bukan percaya dgn mail tu..sy cuma rase marah & bengang isu show tu je..sbb su rase thread tu psl trikh & venue show..tp ramai dh salah tulis dkt thread..kak hani dah bg pon info yg awak semua mahu..pelik tgk kamu3 semua still menghentam dia..psl refund awk tu, sy simpati la..tp sy hope awk setel sndri ngn mail tu..if tak setel, awk tahu caranya kn?? negara kita ada undang3..kalau bising kt PF pon, we dont get any..ramai yg kata kene tipu ngn mail..tp pelik, why mail tu still leh wt show jgk..if org3 yg kene tipu tu betol3 nak amik tndakan, sila wt dengan sewajarnya..bukan tulis semata3 di PF..=)
  3. nur azua
    08-06-2010 11:14 PM
    nur azua
    Melocy, npe yer mention my name kt thread?? huhu..pelik..rasenye sy bru 1st tyme post kt thread mcfa tu..=)
  4. Melocy
    08-03-2010 12:50 PM
    Melocy
    ni bukan pasal gaduh, ni pasal intergriti. Saya dah bayar dan saya mesti nak benda yg saya bayar tu sama cam benda yg saya tgk dan lihat ketika promotion. Kenapa nak sampai berahsia gila2. Kalo xnak org pg tgk show cakap je. Saya marah sgt ni bila saya call mael dia gila2 marah saya. Cakap elok2 x bleh ke? Xkan baru dua show je jalan dah rasa besar sgt. Awak x berada di tempat saya, kalo awak berada ditempat saya, awak akan tau perasaan saya.
  5. TheDillingerEscapePlan
    08-03-2010 12:43 PM
    TheDillingerEscapePlan
    sudah2 laa mcm budak2 ..tak ada pemenagnyee pon..cat show pon mau gaduh

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 10-29-2010 09:08 PM
  • Join Date: 08-03-2010
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 1 of 1

All times are GMT +8. The time now is 04:29 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.