Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

cookies4bulat is on a distinguished road

cookies4bulat cookies4bulat is offline

PetFinder Guru

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 21 to 30 of 37
  1. adamyala
    09-29-2009 06:29 PM
    adamyala
    hihihi...kalau tak cerita, mungkin satu hari kak zai pun buat silap yang sama. Nasib baik shikin dah story.

    nurul okay, cuma kita jer kengkadang over da lebeh...hehe
  2. rock
    09-29-2009 05:22 PM
    rock
    raya kat kl je yer..
    syioklah,jalan lenggang..siap haribulan,leh tido atas jalan lagi..hehehe.
  3. adamyala
    09-29-2009 12:23 AM
    adamyala
    akak nye sessi berkejar2an si adam, kissy & fruti baru selesai. Skrg tgh tunggu yaya. Dia kene sembelit kot. Hari ni dia lom poo poo. Akak risau kalau kucing tak berak. Sbb pernah my ella tak berak 4 hari. Bila gi antar vet, dia kene FIP. Usus tersimpul. Empat hari lepas tu, operate, cuba nak potong simpul tu, tapi dia dah terlalu lemah...sok pagi doc masuk , tengok dia dah takde. Sampai skrg akak fobia tucen tak berak
  4. adamyala
    09-29-2009 12:13 AM
    adamyala
    dah ngantuk nih...tapi nak jenguk gak sini dulu baru lena sikit tido......shikin pun lom tido ?
  5. alfian
    09-28-2009 10:47 AM
    alfian
    salam..
    soklan ni malu nak tanya kat thread
    kalau macky hisap kaki dia sendiri masa tidur 'pose' bulat tu
    kenapa ek ? dia nak minum susu ka ?
    tapi kalau kasi susu takut poo dia meragam pulak
    dia umur 2 bulan..perlu ka kasi susu lagi ?
    dia makan selera...suka tengok dia makan
    nak tanya kak zai dia tak on9 pulak ..
  6. adamyala
    09-27-2009 11:34 AM
    adamyala
    gi tengok wayang la shikin
    citer best2 jugak kat TGV/GSC tuh
    akak teringin nak tengok Tsunami at Hyuenday tu *ejaan betul ke tidak*
    lepas tengok wayang gi isi perut. Makan kenyang2 baru balik...tidooooo
    tu la holiday namanya...kihkihkih !!!!
  7. adamyala
    09-27-2009 11:19 AM
    adamyala
    kihkihkih....akak kat Melaka ni..attend wedding malam tadi, now lepak je kat bilik. Anak2 lom bangun lagi
    boringggggg nyerrrr...
  8. shareen_natasha
    09-25-2009 11:39 PM
    shareen_natasha
  9. rock
    09-19-2009 01:23 AM
    rock
    manalah tahu teringin nak ada kucing telinga gulung2 ni..boleh gentel ari2..hehehehe.
    cookies ada kt mana skrg,terengganu ke?
  10. adamyala
    09-15-2009 08:33 PM
    adamyala
    cadangnya nak gi ganu....tapi tengoklah..kalau kesihatan mengizinkan

About Me

  • About cookies4bulat
    Biography
    superbikes,coffee,cats,cookies,cakes,my family,my boo,my retarted friends,shopping, jalan2 cari mkn
    Location
    KL
    Interests
    coffee,cats,cookies,cakes,superbikes :)
    Occupation
    full time nanny & driver, owner n worker to my own business kihkihkihkih!!
  • Signature
    ~love my oren,bobo & velvet as much as i love my family,friends & my boo~
    http://www.lifeasacatslave.blogspot.com/
    http://www.noranasir.blogspot.com/

Statistics

Total Posts
Albums
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 08-02-2012 12:06 PM
  • Join Date: 08-18-2009
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 33

Contact Info

Instant Messaging
Send an Instant Message to cookies4bulat Using...
This Page
http://forums.petfinder.my/member.php?u=1899

All times are GMT +8. The time now is 07:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.