Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

Fareen is on a distinguished road

Fareen Fareen is offline

Cat Slave

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 46
  1. Joey'A
    08-04-2010 10:43 AM
    Joey'A
    hebat adik2 sekarang kan? Masing2 macam mahaguru..
  2. PusaChomel
    07-31-2010 01:04 PM
    PusaChomel
    natural pets dan pet heritage mcm jarang jumpa laa... selalu jumpa vetyzme dan kityzme jer...
  3. PusaChomel
    07-09-2010 10:40 PM
    PusaChomel
    fareen, nak tanya, skin&coat supplement brand apa fareen recommend kalo sy nak bagi supplement ni kat anak2 bulus saya?
  4. paanjahat
    06-18-2010 03:05 PM
    paanjahat
    tumpang ty kak fareen,cam Kinky takde cert.sbb dia lahir kat sini,masa paan beli dia..org kedai tu ckp dia american bengal..tp xtau la btol ke tipu..sbb bengal ni mcm2 spesis ade..masa paan pegi kedai kucen tu tkde lak niat nk mmbeli kucing..tpi pas nampak Kinky ni.. cam terpanggil tuk beli dia..

    cma nk ty akak la,boleh ke te wat cert dia sndiri?atau ada tmpt tuk reg cert dia ni..
  5. nur azua
    04-18-2010 06:17 PM
    nur azua
    kak fareen! tq for the advise!=)
  6. bigben4949
    01-02-2010 04:03 PM
    bigben4949
    Hi Fareen. Patut le kat sana sunyi sepi, sume dah lompat kesini. Anyway, kat sini lagi meriah, kan? Happy New Year.
  7. suliana
    12-18-2009 12:05 AM
    suliana
    kak, nak tanyer kenapa page pf adik selalu logout sendiri kalau adik lama tak usik? mmg mcm tu ker ader setting dia? jenuh asik kena login balik.
  8. aznor
    12-08-2009 06:48 PM
    aznor
    ok..
    thanks..
    :)
  9. aznor
    12-08-2009 05:43 PM
    aznor
    kak fareen..
    klau i disinfect rumah ngan clorox..
    ade ksan x kpd my cats ?
    reply me asap thanks..
  10. izyandanial
    11-20-2009 04:43 PM
    izyandanial
    fareen....i need to talk to you....ym me
    izyandanial@yahoo.com

About Me

  • Signature

    Proud mummy of Sophie / Dexter / Yuki / Heidi / Optimus

    Feed your cats BARF!
    www.catnutrition.org

Statistics

Total Posts
Albums
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 08-05-2010 11:43 AM
  • Join Date: 10-12-2009
  • Referrals: 1

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 26

All times are GMT +8. The time now is 07:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.