Home   Find A Pet    Forum   WAGazine   Medical   Classifieds   Store
|           

Go Back   PetFinder.my > Members List

Zarul is on a distinguished road

Zarul Zarul is offline

PetFinder Guru

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 25
  1. hafiz90
    06-20-2011 02:11 PM
    hafiz90
    salam zarul saya telah buka blackwood utk utara
  2. Suhaimy
    04-13-2010 11:02 AM
    Suhaimy
    Salam cikgu. Td br perasan yg Zarul ni cikgu bio. Sy nak tanya Zarul minat tak buat projek sampingan (suka2) pasal 1. tissue culture (mostly about orchid). 2. Be 'Ahli Kimia Negara' for ourselves. Now tgh buat projek 'buat shampoo anti fungal sendiri'. Secara teorinya, kalau kita ada bahan utama shampoo tu, kita dah 90% dah nak sama dgn shampoo tu. 10% tu kdg2 bahan tak penting cam pewangi, kimia utk tahan lama & apa2 yg kurang penting. Sy ada lab kecil sendiri utk benda2 ni. Mmg hobi pun DIY segala benda. Oh! Tablet anti fungal (utk manusia) pun dah ada, cuma nak dilute utk dose kucing (10-30mg/kg). Tp kalau bab2 internal ni mmg sy akan minta adik (UPM student, Bio-Chemis) tlg buat kajian lanjut. Kalau cikgu minat, jom la kita DIYing sama2.
  3. bigben4949
    01-02-2010 04:20 PM
    bigben4949
    Hi Zarul. Patut la kat sana sunyi sepi, semua dah mai kat sini. Kat sini lagi meriah, kan. Anyway, Happy New Year.
  4. Archinie
    12-06-2009 10:42 PM
    Archinie
    Mst slalu g jln thailand kan? kat area tu xde jual mkanan kucing or pasir murah2 ke?? nape kena blik perak bru bli? (Byknya tya, hehehe)
  5. Archinie
    12-06-2009 10:33 PM
    Archinie
    Kubang pasu?? Kpg mak..dulu masa kecik2 saya mmg selalu ada sana..family sy tggl di perlis. klu blik kpg slalu guna lebuh raya kuala perlis-changloon..tp dh sethn x blik kpg.rindunya :(
  6. Archinie
    12-06-2009 08:09 PM
    Archinie
    Cikgu Zarul ni mengajar kat Kedah ke? Sekolah mana?? Saya pun org utara gak tp skrg keja kat bangi..
  7. adamyala
    11-19-2009 03:47 PM
    adamyala

    dah setahun lebih saya berforum tiap2 hari. penat la pulak....
    berehat dulu....takde yg nak dikongsi pun skrg ni hehe ...
  8. adamyala
    11-19-2009 12:56 AM
    adamyala
    hi cikgu,
    life is good alhamdulillah..
    makin cantik mysuri tu
    gerammmmm
  9. AMDIE
    11-12-2009 02:45 PM
    AMDIE
    sy kat pendang... slalu cikgu zarul beli brg2 kucin katne?
    turun a.star ke?
  10. naq1989
    11-09-2009 10:51 PM
    naq1989
    cikgu zarul,nak tanya skit,kalau male kaler oren,female warna putih,apakah kebarangkalian warna anak nye?

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 03-29-2011 06:49 PM
  • Join Date: 01-18-2009
  • Referrals: 1

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 15

All times are GMT +8. The time now is 05:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Sign Up
Find A Pet
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Link To Us
Contact Us
Facilities
Discussion Forum
Medical Fund
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Directory
Mobile
iPhone & iPod App
Android App
BlackBerry App
Mobile Website

Social Media
Facebook
Twitter
Others
Advertising
Events
Ambassador
Members
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my, 2008 - 2018. All rights reserved.