Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

abgraldo is an unknown quantity at this point

abgraldo abgraldo is offline

Banned

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 61 to 70 of 183
  1. abgraldo
    08-05-2009 12:37 AM
    abgraldo
    Salam Ewaah...
    Kedai Pakcu kat Bandar Baru Bangi. Alamat :
    No.7, Jalan 15/1D, Seksyen 15, Bandar Baru Bangi.
    Tel : 03-8925 8677. 016-9844 678
  2. ewaah
    08-04-2009 09:26 PM
    ewaah
    pakcu kedai kat mane ekk..saya nak gi sana
  3. shareen_natasha
    07-29-2009 05:01 PM
    shareen_natasha
    pakcu xdak pun thread ttg show kt putra tu??? (ttwangsa)
  4. kitty_inky
    07-27-2009 04:48 PM
    kitty_inky
    lin stay kat pelangi indah condo batu 4 setengah jalan ipoh.By the way thanks pakcu :)
  5. abgraldo
    07-27-2009 04:41 PM
    abgraldo
    Ok, nanti Pakcu cuba cari kan.... Apa address Lin ek?
  6. kitty_inky
    07-27-2009 04:34 PM
    kitty_inky
    pak u kenal ak memana pet sitter atau org yang buat servive pet sitting nih?
  7. abgraldo
    07-21-2009 04:31 PM
    abgraldo
    Lin, maaflah Pakcu cakap ni, tapi Pakcu rasa tak sedap hati la kalau Lin buat kerja2 tu. Walaupun ada safety precaution, tapi still ada bahayanyer lagi. Pakcu harap Lin dapat upah sesapa utk buat kerja tu (kerja kaut poo/pee tu jer). Yg lain, with safety precaution, rasanya boleh la Lin buat. Bila Baby dah lahir, continue with what you're doing bila time pregnant, cuma baby tu jgn bagi dekat dengan kucing jer...
  8. kitty_inky
    07-21-2009 04:15 PM
    kitty_inky
    lin tinggal seorg coz husband kerja region lain.Nak tak nak, all the dirty stuff lin buat sendiri.I do take some safety precaution as i wash my hand with dettol after i handle the catt's litter.What about bila baby dah lahir?
  9. shareen_natasha
    07-21-2009 12:25 AM
    shareen_natasha
    yuhuu... pakcu... udah dpt PM x? my brother tgh dok wat pengubah suaian... sila tgk & pakcu leh PM sha utk progress... Pakcu, leh tlg msg sha esok... sb num Pakcu HP dh ilang bsma2 telpon ksayang yg dulu.....waaaaaaaa....
  10. abgraldo
    07-20-2009 06:03 PM
    abgraldo
    Wlkmslm booboo. Sory, Pakcu tak dpt nak balas SMS boo. Mungkin Pakcu tgh busy kut masa tu so tak sempat. Kenapa tak tegur Pakcu?...

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 12-11-2009 08:43 AM
  • Join Date: 08-20-2008
  • Referrals: 3

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 57

All times are GMT +8. The time now is 10:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.