Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

binbin is on a distinguished road

binbin binbin is offline

PetFinder Guru

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 71 to 80 of 86
  1. shareen_natasha
    02-14-2009 06:30 PM
    shareen_natasha
    ada bau2 KJ masuk ker???? :)
  2. fia86
    02-14-2009 03:21 PM
    fia86
    micky betina.. kakak fia yang taruk name tu.. hehe
  3. fia86
    02-13-2009 08:53 AM
    fia86
    binbin.. dah upload gambo micky.. hehe
  4. fia86
    02-12-2009 09:03 AM
    fia86
    sabo yer binbin.. xsempat la nak upload gambo si micky... heeeee.. bzzz ngah audit... huhuhu
  5. rozzygee
    02-08-2009 02:59 PM
    rozzygee
    Oh... dah agak berusia ye miki ni? tp mungkin baka comel kot sbb baru 6kg. Dia jenis baka apa yer? tunjukk la gambar miki kat sini binbin hehe Kucing sis yg ni (Musyang) baru masuk 2 tahun beratnya 7kg. Baka DSLH. Rupa dia mcm serigala sikit hehe tu yg sis bagi nama Musyang hehe. Tp skrg ni sekali sekala tgk cam rimau lak hahaha! exaggerate je sis ni hehe. Dia tak gemuk tapi tinggi! Kalau bawak jalan guna leash.. org ingat anjing hehe . Sis beli tepi jalan kat kedai ikan masa dia dlm umur 3 bulan. Kesian dia kurus mcm lempeng je dlm sangkar. Dah la sekor je masa tu.. Dah nama pun kedai ikan hehe.. Kalau pi blk kpg atau jumpa kwn2 semua mcm kata mana dpt baka mcm tu.. tinggi. Sis ckp rezeki la ni, mana tau dia nak besar mcm tu. Masa beli biasa je saiz dia. Sampai ada 1 vet di melaka dok pujuk sis nak baka dia. Sis x bagi hehe jahat sis!

  6. rozzygee
    02-08-2009 12:44 AM
    rozzygee
    O ye ke?.. Brp umur tucen binbin tu?.. Mesti tgh membesar sbb kuat makan! hehe
    Anak tucen sis yg kaler kuning 2 ekor dlm gambar tu skrg dah 7 minggu. Yg lain tu semua bukan adik beradik, rescued dan homeless.
  7. rozzygee
    02-08-2009 12:28 AM
    rozzygee
    Hai Binbin, tq 4 asking. Yup dah bagi. 1st time bagi BW. Mrk makan dgn lahapnya! . Rasanya tak lama mereka suka dgn BW ni, like RC and Science Plan, mrk cpt jemu with only 1 brand! (Atas sbb2 keselamatan negara di bawah akta rusuhan kanun kesiksaan ada part2 dlm foto terpaksa di putihkan )



    binbin dah feed yr cat with BW?
  8. Lyn_Cat
    02-08-2009 12:08 AM
    Lyn_Cat
    gambo kucing mane? avatar ke ape..? hihih kalo avatar dah tuko dah.kekekk. kalo nak bgtau lah... kalo tak, nak bukak profile kat petfinder nih..
  9. Lyn_Cat
    02-07-2009 11:58 PM
    Lyn_Cat
    oooo kat cari pun ade erk? nick ape erk kt sane?
  10. Lyn_Cat
    02-07-2009 11:57 PM
    Lyn_Cat
    ade org tanye..tp tatao nak amik ke tak. nape? ada org nak ke..?

About Me

  • About binbin
    Location
    AmPunk....
  • Signature

Statistics

Total Posts
Albums
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 05-06-2016 03:46 PM
  • Join Date: 10-08-2008
  • Referrals: 1

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 47

All times are GMT +8. The time now is 03:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.