Go

Go Back   PetFinder.my > Members List

Nana is on a distinguished road

Nana Nana is offline

PetFinder Guru

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 11 to 20 of 25
  1. Lionking
    11-10-2009 02:37 AM
    Lionking
    huhu..sume dh mati..vet ckp susu ibu x cukup, ada puting yg tsumbat, so anak2nye xdpt antibodi..8 hari je tahan, sedih gak, tp nak wat mcamane, lgpun Lula tu x vaksin lg, 2 pn mgkin slah satu sbbnye, pasni nak bwk Lula g vaksin dlu, dah vaksin skali dlu sblm pregnant tp dh xpired..ni kna start all over blk la..sian kat Lula..

    thanx byk2 sbb btanya,sy pn lupa nk bgtau,hee
  2. Fareen
    11-05-2009 01:44 PM
    Fareen
    Haa...pet dryer tu mcam hairdryer kita tapi special untuk pets. Kalau kita jaga longhair cats ni, bulu dan skin dia akan kering if selalu pakai hair dryer biasa. Tapi mahal la pulak pet dryer ni. Bila di demo kat I, mmg angin dia kuat tapi tak terasa kering....hmmm...kena kumpul duit hehehe
  3. Felix The Cat
    08-06-2009 06:26 PM
    Felix The Cat
    He..he... ganasnya! Insyaallah bila ada, Nurul bagi tau Nana ye.....
  4. Felix The Cat
    08-05-2009 12:15 PM
    Felix The Cat
    A'ah macam tu. Tu hari tak ada kerja punya pasal Kak Nurul kol Jabatan Haiwan dan minta advice kat mereka. Tu yang di bagi tau. Boleh.... jom datang ke rumah bila bila masa je. Boleh sembang lama lagi...:-) Pasal salmon tu akk beli dari adik angkat (silent forumer kat sini). Dia kerja kat kilang salmon tapi sejak kebelakangan nie kilang sibuk jadi tak ada stock salmon dibekalkan. Akk pun menunggu nie. Kalo ada nanti akk bagitau ye.
  5. Felix The Cat
    07-31-2009 11:00 AM
    Felix The Cat
    Salam Nana, kak Nurul dah dapat information pasal nak export kucing tu. According to Jabatan Haiwan kat Cheras, jalan yang paling senang ialah through Labuan. Tak banyak songeh. So... Nana kena wat Import permit dari Labuan dan export dari KL. After that tuceng boleh naik ferry ke KK
    :-). Kalo nak pertolongan sila kol atau PM akk ye. Take care.
  6. hnoorazli
    06-15-2009 03:06 PM
    hnoorazli
    salam,cantik ur cats..ada bpe skrg ur cat..
  7. namakuAriff
    05-03-2009 03:41 AM
    namakuAriff
    heee.....cane exam hrituh?
  8. firdaruddin
    04-16-2009 08:17 PM
    firdaruddin
    Salam,

    format tak semestinya hilang benda..mana yang boleh diselamatkan, selamatkan dulu la..bawa keluar..pastu baru format.
  9. firdaruddin
    04-10-2009 11:33 PM
    firdaruddin
    salam,,

    tu dah betul lah tu...cuma kadang2 ada gangguan virus etc. jadi kalau rasa susah nak scan virus dan scan the problem using the self correcting tools, format sahaja.confirm ok semula.
  10. rozzygee
    04-08-2009 10:32 AM
    rozzygee
    Eh.. Bulan dan Bintang? Adoiii.. pest time sis dengo nama ni.. Cantekkkk!! hehe.. Hmm kalau ada lagi nak namakan apa ek?.. Ha! akak tau! MATAHARI! huhu!

    Unik ah mrk ni.. Adik badik ke? atau sepupu?

About Me

Statistics

Total Posts
Albums
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 11-02-2011 03:12 PM
  • Join Date: 11-05-2008
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 20

All times are GMT +8. The time now is 03:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.